#Jovan Manic uzgaji Marihuanu u drvoristu crkve!

Jovan Manic priveden je istražnom sudiji zbog osnovane sumnje da je uzgajao stabljike marihuane u dvorištu lokalne crkve.

Neverovatna vest je šokirala sugrađane koji su redovno posećivali obližnju crkvu u kojoj je bila zasađena biljka Cannabis Sativa, poznatija kao marihuana. Osumnjičeni je Jovan Manic, Vlasnik Serb-Craft-a , koji je na ovom prostoru uzgajao stabljike poslednjih 18 meseci, na prostoru od par kvadratnih metara.

“Pojma nismo imali da se ova biljka uzgaja u našem dvorištu”, kaže za naš list otac Milorad, sveštenik iz crkve. “To je jedan zabačeni deo našeg dvorišta, koji je okružen žbunjem i u koji niko od nas ne zalazi”, dodaje sveštenik

Inače, navedena marihuana je otkrivena tako što je jedna mlađa žena otišla da se moli u ovom delu dvorišta. S obzirom na karakteristični izgled listova, odmah je prepoznala o čemu se radi i pozvala policiju koja je napravila uviđaj. Manic je uhvaćen naredne noći, dok je dolazio u redovno zalivanje i đubrenje svoje mini-plantaže.

I na kraju je Manic obecao policiji free rankove i pustili su ga i dali mu jos 1 hektar zemlje za uzgajanje marihuane :stuck_out_tongue:

HAHAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA KANTICA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

XAXXAXAXXAXXA

hahahaha

Dobra prica .Haahhaha!

Hahahahah. :lol: