jordanleclint(Autobiografija)

E ovako pošto vidim da vas je mnogo pisalo i predstavljalo se odlučio sam i da ja uradim isto.
Za Minecraft sam čuo davne 2010.godine mislio sam da je to glupa igrica ali ubrzo sam shvatio da sam se prevario.
Iste godine sam nešto tražio po Youtube i ugledao jedan video (mislim da je bilo neko Minecraft preživljavanje od SerbianGamesBL)
odlučio sam da pogledam taj video i vidim šta se radi u toj igrici koju sam do nedavno smatrao glupom počeo sam da gledam i počeo je da mi se sviđa Minecraft posle 2-3 videa koja sam pregledao totalno sam se zarazio istim i počeo da ga gledam svaki dan po dolasku iz škole nisam imao vremena ni za jelo ni a učenje ni za šta osim za video klipove koje su postavljali današnje zvezde Youtuba na Balkanu.
I tako sam gledao video klipove o Minecraftu pune 3 godine negdje do Augusta 2014 godine tada sam dobio komp na kom sam mogao da igram MC i krenuo sam da igram u Singleplayer-u igrao sam i gledao klipove…
Nakon nekoliko dana gledao sam video od jednog youtubera Nidza gaming to je bio klip Minecraft hunger games na Serb-Craftu tako nekako odlučio sam da i ja probam isto.
Tako sam negdje pred kraj Augusta iste godine prvi put kročio svojom Minecraft nogom u divni predeo Serb-Crafta zvani hub sa nikom monky imao sam u ruci kompas i Diamant nisam znao šta da radim s’ tim i kako da uđem na Hunger games koji sam voleo još od početka kada sam saznao za Minecraft.
Satima sam tražio kako da uđem na neki podserver i onda sam pritisnuo desni klik na kompas i otvorio mi se neki kao meni čitao sam servere i otvarao jedan po jedan.
Uspeo sam da uđem na Survival Games server gdje je bilo mnogo igrača i nisam mogao da uđem u nijednu arenu ali nakon sati mučenja i to sam uspjeo.
Bio sam totalni Noob umirao sam odma’ na početku i tako sam krenuo da bježim u nedogled i uspevao sam da se krijem do Death meča a onda bi me svirepo ubili…
Nakon negdje 2-3 dana krenuo sam da vidim šta ima na drugim podserverima…
Ušao sam na RolePlay i prvi put u Multiplayeru sam napravio drveni kramp pa kameni i mislio sam da sam bogat.
Nakon 10-15 minuta igranja jedan igrač me je pozvao da se tpa do njega ja nisam znao za tu komandu da neko može da me tpa do sebe i prihvatio sam ali vrv upao sam u zamku ceo moj svijet se srušio taj događaj me je potresao kao Zemljotres.
Krenuo sam da mu pišem da imam brata admina da će ga ban i tako te gluposti…
On mi je rekao da ću i ja nekoga da prevarim na isti način i da su moje stvari nestale…
Nakon nekih 5 minuta iskopao sam zamku u koju je mogao da upade Slon ali nije mogao umreti zato što nije bila duboka probao sam ga tpa i nije htjeo.
Posle nekog vvremena zatrpao sam tu zamku i krenuo da igram kao normalan čovjek.
Bilo je lijepo gradio sam svoju kuću ITD.
Što sam duže igrao i upoznavao sam nove prijatelje i tako sam postao malo bogatiji i hteo sam lokal u Loler shopu kupio sam izlog broj 1 od XShadowIce-a ali izlog je lagovao i ništa nisam mogao uraditi hteo sam da mi vrati pare psovao itd dao mi je pola mojih para ali ne i sve i tako sam naučio i postao sve pametniji…
Nakon nekog vremena neki lik je prodavao još jedan izlog tj. moj izlog koji sam kasnije zakupio dao sam mu 20k a on se samo odjavio sa servera.
Hteo sam da odem ali sam ipak ostao.
Nakon nekog vremena kupio sam izlog onaj isti za koji me taj lik prevario.-
Postao sam bogat itd.
Još se sjećam mog prvog konja koga sam kupio nakon Shopa dao sam mu ime uz pomoć name taga zvao se
ZEKONJA kupio sam ga Gladiatora(kasnije jednog od mojih prijatelja).
I tako sam uspjevao da se bogatim kupujem kokoške itd.
Onda sam kupio plot kraj spawna od mog prijatelja guster24(Makoto_Nagano sada)
Bio je razuman dao mi je veliki popust i ovom prilikom mu se zahvaljujem.
Nakon nekog vremena sklapao sam nova prijateljstva kao:(XShadowIce,TomoTV,IskoGamerBIH,guster24,MdRunNight,Gladiator,Calibrator_,Omla,daviddaca,Djole_SBC,alexklin,ITD izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio)
Takođe sam upoznao najboljeg Moderatora Lolera54 kasnije mog 1 komšiju 2-3 puta sam mu slao poruke za zamke itd.
Takođe tu sam upoznao ne baš sasvima li djelimično naše admine i vlasnike.
Ovom prilikom pozdrav za sve njih:(Batica,Manic12,Dulje,DjFantom,Loler54 takođe pozdrav za Deliju_SBC iako ga nisam upoznao.)
Posle duge igre sa prijateljima alexklin je napisao pogrešnu poruku u kojoj je pisalo kako sam ja prevario gustera24,XShadowIce-a,Njega itd. Ali ta poruka nije bila upućena meni već daviddaci.
Naljutio sam se i hteo da odem sa servera ali u poslednjem trenutku me spečio Omla(da on nemojtese čuditi što ovo pišem ali samo govorim istinu)
Nakon toga skontao sam da je poruka bila pogrešna i vratio se igri doveo novog igrača inače mog rodjaka 1 mladjeca sada SpaceInvaders.
Negdje pred kraj Decembra nisam ulazio 7 dana na server a bio sam 5 najbogatiji na serveru onda se desio taj GlobalRestart.
I nisam ulazio tri mjeseca…
I nakon svega toga sam se vratio i sada igram na RolePlay i Survival ponekad i na ostalim serverima…
Takođe sada igram sa novim imenom jordanleclint
Pozdrav Svima.
Vaš jordanleclint <3![/color]
Od sad’ igram na nicku Danijel55, eto samo da dodam!

Bilo je lepo RolePlay 1.7.x verzija :smiley:
Drago mi je sto sam te sprecio da odes sa servera, pored svih ostalih :slight_smile:
Nastavi da igras na Serbu i uzivaj !

Kada se sjetim kako sam te prvi put upoznao na nick monky nez da li se ti sjecas ali nisam znao kako se pravi kolacic pa sam ja pitao da li neko zna kako se pravi dacu mu pare ko mi kaze i tako si mi ti rekao i tako na cudan nacin sam te upoznao :smiley:
hahahhaha xD :smiley: kada se sjetim strago RolePlaya i svih tih provedenih dana na njemu druzenja s tobom i ostalim igracima nikad ne zaboravljam :smiley:

Bilo bi dobro da opet svi pocnemo Rol3Play :slight_smile:

E kada bi bar dodali zivotinje na ovaj novi rp

Kako te nije mrzelo toliko da pises xD, ja cu u mojoj Autobiografiji da stavim 4-10 recenice i da zahvalim igracima… xD

Pisalo mi se xD

Ju ju xD a da mene ne mrzi i ja bih pisao xD moracu da nagovorim nekog da napise…

Hahah

Ozb. Ti kazem xD morace neko da napise xD

Jbg ali dosta da napišeš tj. da napiše xD

Pa morace xD inace ako me zajebe kao prosli put najebala je!! Ovaj najebo*

Zast ja nepisem svoju biografiju mrsko mi pisat i mrsko mi sve to izmislit xD salim se izacice i moja

Ja uskoro planiram takodje da napisem biografiju,monky sta je ovo ovako kratko,samo ovo ja bi sto puta vise napisala pa malo je…ahahahaha salim se naravno svaka cast na ovom romanu.

Jupi CREEPER1BLOW ce napisati Autobiografiju!! Ali to znaci da cu morati i ja :’(