Izgubljeno ostrvo - SkyBlock

Ime na serb-craftu: JohnWick_FTW
moj drug i ja smo juce igrali skyblock i ja sam ostavio sve stvari u chest i reko sam mu kao ako mu nesto zatreba da uzme. Ulogujem se ja danas i kaze mi ostrvo zasticeno (stajao sam tamo). Posle par minuta dolazi moj drug zove me na discord ja sam ga pitao da li me je kikovao cak i ako je bilo moje ostrvo i objasnio sam mu sta se desilo. On je usao na server i obojica smo pokusali /is i samo nas je stavilo na novo ostrvo. Nije nam bilo neko veliko ostrvo tako da nije velika steta ali je glupo izgubiti sat vremena rada i cisto da se to neponovi hteo sam da proverim sa vama o cemu se radi.

Hvala na razumevanju.

Hvala na prijavi, provjeriti ćemo šta se dogodilo.

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L01 koristeći Tapatalk

Pozdrav JohnWick_FTW,

Da, problem jeste sa strane servera i ne dešava se toliko često, ali eto - zadesio je vas.
Uspeo sam da vam pronađem staro ostrvo i verujem da je to ovo:

Ono što mogu da vam ponudim je vraćanje ovog ostrva, ali nisam siguran da li ćete se odlučiti za tu opciju pošto vidim da ste već krenuli igru ponovo. Svakako, javite mi šta ste odlučili - mi vam svakako možemo izaći u susret što se tiče vraćanja izgubljenog ostrva.

Što se tiče samog problema:
Developeri čiji plugin trenutno koristimo za SkyBlock su baš pre par dana radili ponovo na rešavanju glavnog uzroka ovog problema i ja iskreno verujem da su ga stvarno popravili. Proverićemo to kroz par dana čim budemo ažurirali plugin na tu verziju. Žao nam je što ste bili žrtva ovoga i što ste krenuli ponovo, ali možda ste ipak trebali malo da sačekate pre kretanja od početka.

To jeste moje staro ostrvo, ali ja ga nezelim vise nazad. Prijavio sam ovaj bag samo da bi bio siguran da mi se nece ponoviti. Hvala u svakom slucaju

Još jednom hvala na prijavi, nadamo se da se više neće ponoviti.

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L01 koristeći Tapatalk

Kako ti kažeš, hvala ti svakako što si odvojio vremena da nam prijaviš ovo, ali nismo sigurni da li će se opet dešavati.
Ono što ti mogu reći je da takva ostrva je moguće vraćati i da ako ti se neko požali da mu se ovo desilo, kaži mu da nam se obrati.

Hvala ti puno još jednom, zaključavamo temu.