I onda kazete Survival propao. :D

Ja sam onu temu napravio striktno zbog slime-a. I ja nisam ni u jednom komentaru rekao da propada, vec reci ostalih igraca.
Hail je juce malo uzburkao survival, bas je lepo bilo. End party naravno opet nisam bio tu, odem afk na 2h i vratim se bio end party, gg.
Ne moze da propada, ali moze da uspori rad.

Ti ne mozes udovoljit svim igracima npr neki ce voliti ovu ekonomiju a neki nece, i kada bi nesto promjenili onda bi bilo obrnuto pa tako u krug.
Arene se pola igraca nije svidjelo pola jest :slight_smile:

Honey nisam ni spomenuo ko je, samo sam rekao da su se pravile teme, 10 tema za 2 dana sam video sa natpisom “Survival propada” ili “Serb propada” ja samo trazim objasnjenje kako to propada kada po meni odlicno radi… sto kaze Kriper da propada ne bi bilo igraca i ne bi bilo rankova, 80 igraca dnevno od toga 20 rankovi.

Kriperko, el toliki problem vratiti slime da se sella bez kraftovanja ?
Takodje lepo je sto ste vratili bone.

I sad ces ti da mi kazes moze vraticemo, ali stavicemo 0.01 slime ball. Kako je bone vracen normalno tako moze i ovo, isti spawn rate imaju slime i skeleton.

Pitam lika kada ce server, brisu poruku, kazem ime servera, ma koga briga nije kao da ce ikog da zanima…
Bravo

[quote=“Felix” post=96931]Kriperko, el toliki problem vratiti slime da se sella bez kraftovanja ?
Takodje lepo je sto ste vratili bone.

I sad ces ti da mi kazes moze vraticemo, ali stavicemo 0.01 slime ball. Kako je bone vracen normalno tako moze i ovo, isti spawn rate imaju slime i skeleton.[/quote]

Bone je i prije bio 0.5, a slime 0.30
Ovim nacinom je vam barem veca cijena nego ova, ako vratimo bice ponovo ova :slight_smile:

Bone je pre bio 0.25 .
Ali kada ste menjali sve u 0.50 promenili ste i slime i bone u 0.50. Sad hocete da vrati na 0.30 slime.
Seti se pre rank shopa. 0.35 rotten flesh, 0,25 bone, strele 0,35. I onda ste u rank shop stavili sve to za po 1 $.
Pa kada ste ukinuli sve to vratili ste u obican shop, stavili ste 0,50 sve. A sada hocete da vratite slime na 0,30, zasto ?

[quote=“Felix” post=96945]Bone je pre bio 0.25 .
Ali kada ste menjali sve u 0.50 promenili ste i slike i bone u 0.50. Sad hocete da vrati na 0.30 slime.
Seti se pre rank shopa. 0.35 rotten flesh, 0,25 bone, strele 0,35. I onda ste u rank shop stavili sve to za po 1 $.
Pa kada ste ukinuli sve to vratili ste u obican shop, stavili ste 0,50 sve. A sada hocete da vratite slime na 0,30, zasto ?[/quote]
Malo zajebavaju :wink:

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Sa rankshopom cene mob dropova su povećane na 0.50

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

A zasto onda slime na 0.30 ?

Slime ako nisu promjenili 10 x ond…Realna cijena 0.70$!

Od teme da Survival nije propao preslo u shop. :smiley: