hah

Jel ovo razlog zasto ne zelite da ss-ate ili da trajno banujete za kliker?

auuuaauiauiaauuihauihaiah

Mi da smo hteli mi bi prikrili i obrisali to odmah. Ficqez je testirao nešto jer smo proveravali i onda je to izašlo, ne vidim problem… :slight_smile:

oke np

Mogu li da dobijem odgovor zasto ne trajno ili mac banujete za kliker? Kad vec to radite za xray? Kliker je isto nedozvoljeno sredstvo?

Zato što za kliker još uvek nemamo 100% precizan sistem i još uvek je u BETA fazi, dok za Xray imam jasan pregled, dokaze i statistiku :slight_smile:

vazi

A na koji nacin proveravate X ray? Pravite li baze podataka za svakog igraca i merite na odredljeno vreme blokove ili kako? Ne verujem da SS-ate svakog. :stuck_out_tongue:

Takve informacije ne otkrivamo :slight_smile:

Takve informacije ne otkrivamo :)[/quote]
Bile bi korisne :side:
Nemoj da me teras da trazim po spigotu! Likovima trazim pomoc oko mini igre ima 5 puta. Skoro pa je spremna :evil:

Tu informaciju ste jednom slucajno otkrili i moguce je da 50% njih bude greska. Ja imam 5steka dmd ruda koje sam kupio, a nisam iskopao vise od 1000stone vama bi to bilo"ocigledno" i dobio bi ban :slight_smile:

Necu dalje da otkrivam :slight_smile:

Jogisa, cuti bre.Nemas pojma ni jedan PvP,seres tu nesto.Daj prekini vise.

Ja sam martin2003 inace :slight_smile:

Blogove sine blogove ili jednostavno mozda ulaze i oni sa hack pa kad prate neko ko je u mine ukljuce i modove xray i gledaju dal igrac gledao kao mod ako me razumes…Ali ne znam ne mesam se u tom poslom jer nije moj posao tu je manic batica i staff team…

Sreća pa nam nije takav sistem :smiley:

Sesi mi sve detaljno ispricao. Zeznuo sam ga prosle sezone… lagao sam za sve pare… priznajem da sam dzukela… kajem se sada :dry:

Lock.