Free Mqtke dzabe ban SLATERINOS!

Vaš nick:Mqtkee_
Server: Podserver/Global/TS3/Discord
Razlog bana:Nedozvoljena sredstva
Trajanje bana: Temp/Perm/MAC
Vreme bana:3 meseca
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan:Dobio sam ban zbog “Spoffera” meni je internet takav kakav je takodje i kb kako kad nemamo svi opticki i ne zivimo svi u Bgu a ja imam snimak kako mi je bagovao glas dok sam bio na disc i tukao se sa njim ceo snimak fajta i mog pricanja imam

Plus je kucao ping posle fighta i imao je samo no kb 1 mi je samo zabolo u celom fajtu i to se gleda kao “Spoffer”

Podrzavam ovu temu slaterinos idi practice sa njim pa ces videti kakav internet ima ovaj ga je jos udarao sa no kb macem i misli da ce ga knockati od njega nemoj me zezati da ga banujes bez dokaza lik je posle fighta kucao /ping mqtkee_ sto nije tokom fighta proveravao covek je sa sela ima losiji internet

https://imgur.com/a/sX791oq evo ga i dokaz da pobednik zna da mqtkee_ ne koristi nista nego ima los internet nego mu namerno namestio ban.

Ne živim ni ja u bg isto nemam optički net pa kako ja ne lagujem?!

I ti i ja znamo da nemam nikakav Spoffer samo mi je takav net bio tad i to je to :smiley:

ne znam ja uopste sta on ima ja sam samo napisao kupi net jer se on izvlaci da je dobio ban zbog interneta nije tesko da lik injecta cit to ti najbolje znas :smiley:

ne lagujes zato imas 80pinga i dobijas kb posle 2 sec ??

ostaje ti ban, nista od unbana… nemas nikakvu evidenciju da bi dobio unban

Nisi dobio ban zbog interneta niti za ping spoofing vec za vidni jump reset koji je prisutan uz taj lag, bio nameran ili ne. Zahtev odbijen,
lock.