FICquez

Skontaj decko
da ja nisam jedini na serveru
da mene targetas, mrzis
10 likova napisu /eme
ja odgovorim criperku za ono sto me je pitao
ti mutas mene i cortexa
pozovete ceo server na factions , pocne da laguje
i posle se bunite da mi igraci nesto pravimo…

Slazem se apsolutno.
Ja otisao na ts3 da popricam u vezi AutoCliker Martin_Br mi se tako drao da je to nemoguce al ok ajde moderator je i ima veliku prednost al ce jednog dana dati otkaz za staff pa cu mu vratim…Malo bitno to al slazem se sa zaza jer kad neki mod te prati on ce te celu sezonu i sve dok bude mod ce da te mrzi…Strasno…Al ajde ipak je stari 1-2 god al neka sve sa vremenom xD

Pa sta mu dajes da ti se dere lol hahahah

Da be

necu ban sa serb-craft i necu ban sa ts3 inace otero bi ga u …

nisam kriv ja sto 1 podserver ne moze da izdrzi kad udje neki ytuber
i posle moderatori krenu da te targetaju i “iskaljuju bes”

Apsolutno si u pravo al svaka cast za temu slazem se…Ovom prilikom upucujem se Vlasnike da malo obrate paznje kako se moderatori ponasaju na CS-Mrezi to nije moj posao da radim sta kako ali ipak je za odrzavanje staff pod kontroli…

ne bidi kako oksijen glup nego mu se dere martin on cuti mene neka mi se dere da go vidam

XAXAXAXXAXAAX <3 ok sleden pat ke mu gi oderam usite od vikanje xaxaxax

Sve primjedbe koje imate za moderatore prijavite na fb ili na mjel vlasnicima, tako se radilo kroz sve ove sezone i nije bilo ignorisano :slight_smile:

nemoj…
znm da se trudis ali nemoj u mojoj temi :smiley: okay ???

auauau resio ga zaza brat

[quote=“Aleksa333” post=156037]Sve primjedbe koje imate za moderatore prijavite na fb ili na mjel vlasnicima, tako se radilo kroz sve ove sezone i nije bilo ignorisano :)[/quote]hvala sto si mi rekao.

aaauuauauaau resio ga i stefan

Aleksa sta imas ti da kazes za ovo

Mutate chat nas 10 napisemo /eme
nas 2 mute
posle unmute chat kika pita za f svi spamujete ko nenormalni cak i moderatori…
aj malo budite realni…

koliko laga factions nije normalno,ne samo veceras zbog kike vec svaku noc,dok popijes potion pola minuta da hitas igraca boga nema

nemoj…
znm da se trudis ali nemoj u mojoj temi :smiley: okay ???[/quote]
Pogrešno si shvatio, sredi problem privatno jer se uvjek zvanično problem završi sa lokom i moderator se odbrani. Prijavis na ts ili na fb i središ problem lako, valjda ti znas kolko je moderatora kažnjeno posle privatne konverzacije sa vlasnicima.

nemoj…
Pogrešno si shvatio, sredi problem privatno jer se uvjek zvanično problem završi sa lokom i moderator se odbrani. Prijaviš na ts ili na fb i središ problem lako, valjda ti znas kolko je moderatora kažnjeno posle privatne konverzacije sa vlasnicima.[/quote]

P.S Nemam ništa protiv moderatora ali ako su pravedni ova poruka im neće smetati :slight_smile:

nemoj…
Pogrešno si shvatio, sredi problem privatno jer se uvjek zvanično problem završi sa lokom i moderator se odbrani. Prijavis na ts ili na fb i središ problem lako, valjda ti znas kolko je moderatora kažnjeno posle privatne konverzacije sa vlasnicima.[/quote]Ja ocu javno da objasni target
Dok ne kupim mic

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока