Factions više nema potencijal kao pre

Ovom temom ja ne podržavam bagovanje, kršenje pravila servera ili bilo kakvo širenje dezinformacija, nego širim svoje mišljenje i svoj stav prema situaciji.

Ukoliko neko ima svoje mišljenje može da se prikljuci ovoj temi.

Na dan 27.6.2019 godine. Dosta lidera poznatih fakcija igrača su dobila MAC ban sa servera. Ovi igrači su igrali svaki global restart već par godina i sezona. Ove fakcije su održale neki balans moći na serveru, sada jer ih nema, igrači se suočavaju sa rasulim timovima i fakcija koje žele svoju moć. Zašto je factions izgubio potencijal? Izgubio je zato što više nema ovih lidera da spajaju igrače zajedno u par grupa i da vode ratove protiv drugih manjih fakcija. Sada se svodi sistem na factionu samo izdaja, ko će koga pre da izda i uzme bazu.

Ja gledam iz ovog ugla da je SERB-CRAFT (glavna politička stranka), fakcije (opozicione stranke), I banovanjem važnih ličnosti gubi potencijal. Praktično SERB-CRAFT je uveo na factionsu svoju diktaturu.

Ne podržavam ovo sto su igrači uradili da je bilo sasvim okej, ali pritom to je bio i vaš propust! Mislim da bi trebalo da se da još jedna šansa! Tek je sezona počela, a zabava još nije.

Voleo bi da mi administracija da odgovor ili neko od moderatora :cheer:

Pozdrav,
Haise

a

Pravda za VeseluJugu!!!

unbanati Snarka, Gena, Selketa, Shrekta, Jimija, mudju, martinabr ostale ko je*e

a

TRUEEEEE

Vi sve obrnuto radite. Pratite temu, ovo je diskusija i molba za sve vas. Nemojte da krivite druge, mora da se nadje neko resenje u ovoj situaciji.

Ja kao lider moje fakcije i ja kao sefboss mojih robova bih bio jako srecan ako bi nas gospodin Manic unmac.Zato sto mislim da nismo toliko pogresili i mislim da bi trebali dobiti jos jednu sansu,ipak igramo jako dugo na ovom serveru i jebiga desava se.Priznajemo krivicu i jako nam je zao i necemo vise biti drski,bezobrazni i bez postovanja prema ovlascenima.Hvala!

ti si jedini koji ne treba unban dobiti, jer ti brzi i krme ste prvi krenuli to raditi

Veruj mi da nije niko od nas koje si naveo :smiley:

#UNBAN
nema igraca na kothu nema pvpa smaranje je!

TI NISI MOJ LIDER!!

a

Slazem da treba unban !

Voleo bi odgovor od Manica ili Batice.Dajte im jos jednu sansu ceo factions je propao.Nema pvp i smaranje je jako.Ceo factions se slaze za UNMAC.
Pravda za VeselaJuga !!!

COLICEV KARTEL UHAPSEN

Hahahahahahaha volim te amereeeeeeeeee

TRUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Pali smo bato za sitne pare, Colic ne ume da krije koku ispod kreveta lepo