Factions tp

Mnogi su zeljni itema, ja predlazem da kada mi dvojica posalju tp u isto vreme (NAZVACEMO IH IGRAC1 I 2), svi igraci da imaju komandu /tpyes igrac1 ili igrac2.
Mislim da bi bilo jako korisno, jer ima slucaja gde dvoje ti u isto vreme posalju zahtev i ti slucano tp-as nekog koga ne treba i on porusiti bazu lagano. Desavalo se, desavace se, ali mozda mozemo da promenimo, ako ste voljni.
:slight_smile:

Slazem se!

Sta se ti slazes??

Ja mislim da je najbolje resenje izbaciti komandu /nick , ne vidim tu nista dobro
 Ovo gore sto si pisao se slazem, al bolje da citavu izbace jer ima likova koji stave nick npr: Igrac1 imaju isti rank, ovaj napsuje dok nema modova i kad ih slikas za forum ukoliko jos jedan igrac koji ima isti rank je stavio isti nick tj igrac1 on nije ni kriv ni duzan a dobija kaznu dok drugi koji je vredjao prodje bez kazne.
:wink:

Slazemmmm se i ja!

Ne verujem da se plugin za tp moze editovati, a i glupo je.

Sent from my iPhone using Tapatalk

[quote=“Stefan3112” post=246701]Ne verujem da se plugin za tp moze editovati, a i glupo je.

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Glup si i pa sta
?

[quote=“Shape_OF_You” post=246703][quote=“Stefan3112” post=246701]Ne verujem da se plugin za tp moze editovati, a i glupo je.

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Glup si i pa sta
?[/quote]

Ok toxicni

Sent from my iPhone using Tapatalk

Slazem se i ja ide gas

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

Slazem se jer neznam

Kada vidis da su ti 2 lika poslali tp ti ignorises i tphere onog koga ti zelis

I to cu da radim sve vreme? Kada moze da bude jednostavnije

Da shape al oni ce reci da ne zele da olaksaju igru.A i realno sta ce ti to kad mozes da radis ovo sto reko izvrsotina.

Okey, ali sto bi ga morao ignore kad moze jednostavno biti sa tom komandom

ne moze!
LOCK.

/tpahere imas, lock temu bre

Ali ti misliơ da je to jednostavno kad baơ i nije. TP je dio essentialsa to nije naơ plugin uopơte i koristi ga velika većina drugih servera.
NaĆŸalost za sada koliko znam ovo nije moguće, ali provjerit ću neĆĄto sa Baticom da li moĆŸe neĆĄto uraditi slučajno

[quote=“CREEPER1BLOW” post=246756]Ali ti misliơ da je to jednostavno kad baơ i nije. TP je dio essentialsa to nije naơ plugin uopơte i koristi ga velika većina drugih servera.
NaĆŸalost za sada koliko znam ovo nije moguće, ali provjerit ću neĆĄto sa Baticom da li moĆŸe neĆĄto uraditi slučajno[/quote]
Zarumem, hvala na odgovoru smatram da ce ovo pomoci vecinu i naravno poboljsalo igru :wink:

[quote=“Shape_OF_You” post=246766][quote=“CREEPER1BLOW” post=246756]Ali ti misliơ da je to jednostavno kad baơ i nije. TP je dio essentialsa to nije naơ plugin uopơte i koristi ga velika većina drugih servera.
NaĆŸalost za sada koliko znam ovo nije moguće, ali provjerit ću neĆĄto sa Baticom da li moĆŸe neĆĄto uraditi slučajno[/quote]
Zarumem, hvala na odgovoru smatram da ce ovo pomoci vecinu i naravno poboljsalo igru ;)[/quote]

Makedonac a hoce moda RIP marin2k3

[quote=“CREEPER1BLOW” post=246756]Ali ti misliơ da je to jednostavno kad baơ i nije. TP je dio essentialsa to nije naơ plugin uopơte i koristi ga velika većina drugih servera.