Dobro vece,ovako ovo vec dugo vremena kanim postavit al nema se vremena.Evo od kada je gr bio ja sam vec 3 puta skamovan za tezgu i to je preko 1m para na Factionsu.Ako mozete postaviti neku cmd kao /sell tezga i ime igraca jer ako je igrac stvarno odlucio da proda tezgu neka je ponudi igracu a ne ovako da se cimamo 2h i uvijek moras dat prvi pare i uvijek ces biti skamovan.Molim vas ubacite ovo jer niko ne moze uzet posteno Tezgu.-/Sell Tezga [nrp Sake].Hvala .
Takva opcija nema u pluginu za pijacu trenutno
napravis xd
Ne pravi nista,prestajem da igram i onako prije 20min opet skaman za 1m al nema veze vama izgleda kad se digne ona stvar tad pravite i ubacujete nove stvari,a to je 1 u mjesecu,sretno . Svi udarate sebi u prsa govorite Skripteri,Admini ovo ono a ne znate ubaciti 1 stvar protiv skama koga svakoga muci,al nema veze sve na svoje dolazi.
Sake, oduvek smo se mrzeli.P.S : Poz
Ako imas SourceCode mozes da ispravis.
Kao što je rekao Aleksa333, ukoliko imamo sourcecode možemo sami da ispravimo bag i da ubacimo feature. A ako je on sakrio i stavio na spiggot plugin mi jedino možemo njemu da prijavljujemo to i čekamo da riješi isti. Da mi možemo ubacivati tako stvari dosad bi bilo mnogo novih stvari ubačeno, jedan primjer skinove čekamo već 12 dana tačno da lik riješi bag oko svog plugina
I zadnji update plugina za pijacu koji koristimo je “Dec 2, 2016” tako da 100% neće ubaciti to ako mu predložimo
Pa onda zabranite skam barem na Tezgi jer neko znaci ne spava zbog ovoga al bukvalno provede vise vremena ovdje nego sa bilo kim i gdje.Barem na Tezgi zabranite skam jer da se ovo desi na drugom servera automaski bi neko dobio ban,previse je skama na svim serverima pogotovo sto je vecina igraca dijeca napaljena koja su zedna p4u3 armora il encke,napaceno do bola da napacenije ne moze biti.
Budite ljudi a ne picke ko Vasic. Ja sam Melkoru prodao tezgu za 1m i nisam ga skam. Prvi je pay. Cak i ako me je zajebao prosle verzije kao tim pa me knoko u njegov trap.
Ogisa je inace.
Kao što je rekao Aleksa333, ukoliko imamo sourcecode možemo sami da ispravimo bag i da ubacimo feature. A ako je on sakrio i stavio na spiggot plugin mi jedino možemo njemu da prijavljujemo to i čekamo da riješi isti. Da mi možemo ubacivati tako stvari dosad bi bilo mnogo novih stvari ubačeno, jedan primjer skinove čekamo već 12 dana tačno da lik riješi bag oko svog plugina
I zadnji update plugina za pijacu koji koristimo je “Dec 2, 2016” tako da 100% neće ubaciti to ako mu predložimo :)[/quote]
Nerviraju me takvi likovi, ne daju source a mutavi su da isprave. Ladno ih je strah da im neko ne uzme zaslugu za plugin. Tu imas sve dokaze da je tvoj plugin i dobije ban lik koj to krade. Ja sad licno kad postavim plugin stavljam plugin.yml i sve zivo na public u github pa nek uzivaju, lopovi dobiju ban, itd…
Sto bi davali Source Code kada su se oni mucili za nesto,verovatno ce izaci jos dosta novih plugina za pijacu
ne seri vise xenonse (odd)
ne seri vise xenonse (odd)[/quote]
dao bih ti zahvalnicu al’ sam zabranjen :side:
Ma pravite sta mislite da je najbolje i onako smo leftali svi iz Gusara,pod 1 Glicerski server,2.Ni 1 Cannon ne radi jer vam server uzasno laga,3.Dopustili ste prevaru na serveru,a neko donira za nesto RL parama i znaci on za to mora biti skaman,4.Neaktivnost admina-Uzivajte
Svaka ti je na mestu plus od mene i zmurio sam dobili su preko 800eura sigurno ako ne i vise i bar sa tim para mozete srediti nesto inc micite ovaj Mac Ban ne da mi se opet trpat server botovima btw coneee is the god
Pa to ti kazem,dosta para su dobili za ovu sezonu a nista ulozeno nije u server tako da ono,ne vrijedi igrat dok se sve ne rijesi.A i kad se rijesi opet ne vrijedi igrat.
Pa nije samo Factions, lol.Ima i druge podservere
pitaju se kako da privuku igrace jos i prave promoter team a nece da poprave nista
ko ce da im igra na serveru kad ne moze da se napravi baza ni cannon
samo moze da se glitcha
ovo uopste ne lici na factions, ovo je jadno
4 puta sam raidan ni jednom me nisu raidali cannonom/creeper eggovima
svaki put su se glitchali u bazu
130 igraca
18 tezgi
20 (pocetnika)
2 lika sa duplim tezgama
…