Factions Predlog!

Pozz @Kamber u ovoj temi ti dajem par predloga pa razmotri…

  1. Predlog - Posto ste dodali 2 pieca p5 predlazem da se vrati i s7 mac koji ce se kupovati sc poenima kao sto je to bilo 5 - 6 Sezone i da se vrati looting4 s7 koji se dobijao u donator crate.
    image - Ovo je s7 iz Shopa
    image - Ovo je taj loot4 s7
    Loot4 s7 predlazem da se vrati iz jasnog razloga sa obzirom da sada sve rucno farmamo jer je mnogo isplatljivije predlazem da se vrati i taj mac…

  2. Predlog - Izbaciti stackovanje spawnera, od kada se spawneri stackuju mnogo lose rade i 10 spawenra stackovanih je kao 4 ne stackovanih, predlazem da se vrate stackovani mobovi kao sto je to bilo ovde - Nisam mogao da nadjem sliku… Ali uglavnom znate o cemu pricam

  3. Predlog - Fixati Fly jer kada je neki od enemyiaj tu ti ne mozes da letis sto je izgubilo svaku poentu… Npr. raidam nekoga flyam i pravim cannon on moze samo da dodje invis i bude blizu ( Ne moze da se leti u radiusu od 50 blokova) ti ne mozes da letiss…Nema poente bgm.

  4. Predlog - Dodati jos kothova Vratiti kako je pre i bilo ( 12 4 8 ) ili jos bolje staviti ovako ( 12 2 4 6 8) sto bi odma ucinilo zanimljivijim :slight_smile: Sto se tice kothova najbolji termini su 12 ili mozda cak 11 4 i 8 jer su letnji dani u 4 sata niko ne ide napolje, 8 isto

  5. Predlog - Zaboravio sam da napisem da bi trebali da vratite infernal kit ( p4u3 sa fire resistance i s6) jer s6 se vise ne moze dobiti sem da ga kupis sc poenima sto mislim da je malo glupo a i taj arrmor je mnogo dobro uradjen bio i izbalasnsiram tkd

Tjt zelim da cujem misljenje drugih igraca.

Jeste da sam banovan ali se ne slazem uzasan predlog

Zelim argumente za svaki predlog :slight_smile: a i ti nikada factions nisi igrao tkd ne znas kako i sta

  1. Slažem se da se s7 treba vratiti, da li u vidu jackpota, nagrade na turnirima ili samo kao item u scshopu. Takođe treba zameniti s5 u koth i eternal crate-u sa s6.

  2. Spawneri trenutno jako loše rade, prisetite se neke starije sezone u kojoj su dobro radili i vratite taj plugin ili slično.

  3. nbtn

  4. 3 kotha umesto 2 bi bilo dobro.

  5. Kao što sam već predlagao, dodati neki pvp kit u eternal i infernal.

Dodajem: limitedtimeshop na factionsu. Na fazon onih shopova koji su se pomoću fheads otvarali.

e ovako za s7 se slazem to je bilo bas dobro ne verujem da se stackovanje spawnera moze izbaciti mid map tako da ako to uradite sledece sezone bice super ,ovo za fly se slazem a za kothove malo teze tjst slazem se samo za ovo 12 4 i 8 jer su 3 kotha nije ni puno ni malo i infernal kit je bio mnogo dobar tako da mozda da date sansu ?

chicak ti nemas rank pa ti nije bitno al nama rankerima je to bas bas bitno :slight_smile:

Kucaj ovde. Koristi Markdown, BBCODE ili HTML za formatiranje teksta. Prevuci ili nalepi slike

Vozdra.

Moji odgovori na tvoje prjedloge:

  1. Isto kao što je slučaj sa elixirima, možemo vidjeti da dodamo sada i naknadno s7 mač.
    Trenutno krejtovi se baš neće mijenjati tokom sezone.
  2. Nažalost tokom sezone ovo nije moguće da se odradi. Ovako je najbolje radi performansi servera, jer kao što znamo ako nemamo performanse servera mislim da to stvara veći problem nego što se spawnuje manje mobova. Sa lagovima nit se spawnuju nit možeš bilo šta drugo.
    Ali vidjet ću da korigujem nešto i da vidim da li ima nekog prostora za ubrzanje istih.
  3. Trebalo bi da postoji komanda /f stealth da ne bi hvatali enemy igrače u blizini. Postojao je problem koji nije dopuštao uopšte da /f fly funkcioniše bez tog enemy featura :confused: Vidjet ćemo da li mogu nešto da izmajmunišem pa da bude izbačeno, ali u svakom slučaju postoji komanda iznad.
  4. Imaš odgovor za kothove na ovoj temi: Factions kothovi - #17 od CREEPER1BLOW
  5. Plugin koji je radio te kitove je imao svoje probleme već sezonama u nazad i zato je on bio izbačen već prije, svakako to ne bi mogao da ubacim sada u sistem igre. Ali naravno ukoliko je developer plugina riješio sve te probleme, što da ne za sljedeću sezonu, ne vidim problem :smiley:

Ovdje su ti moji neki odgovori, tema svakako ostaje otključana do daljnjeg za neku vašu diskusiju i da vidimo isto šta misle i ostali (poštujte tuđa mišljenja)

Hvala ti na bas brzom odgovoru.
Sto se tice s7 i elixira, s7 bi bilo najlepse da dodas a sto se tice elixira predlazem da ih izbacis barem fused jer tada bi tezge koje se sada koriste bas za potove najvise postale beskorisne a one su tu da bi se koristile :frowning:

Sto se tice drugog predloga iskreno mislim da to moze bolje kao sto je situacija bila sezone 6 7 gde sam imao 60 spawnera u xp, ne samo ja vec svi i nikada lagovalo nije…

Za tu komandu nisam cuo tako da probat cu cim se upa server i javiti ti da li radi

Sto se tice kothova najbolji termini su 12 ili mozda cak 11 4 i 8 jer su letnji dani u 4 sata niko ne ide napolje, 8 isto

Za ovaj problem nisam znao zato sam i naveo ako ne moze nije neophodno…

Zaboravio sam da ti napisem i da napisem u predlozima da bi bilo zanimljivo da se vrati pvp koth na warp pvp i da taj koth bude jednom nedeljnom kao sto je na prison to odradjeno i da se tu moze dobiti s7 i tako nesto :slight_smile:

@Kamber to je to od mene ako imas neku zamerku ili obrazlozenje za ovaj 5 predlog mozes mi napisati :slight_smile:

I da li ima nada da se sutra opena factions?

Po pitanju opena iskreno ne bi da ti dajem nikakve informacije, jer ne želim da budemo oni likovi koji kažu “Ej sutra” i bude tek kroz par dana. Samo još veći belaj i još više budi neko ne strpljenje ljudima realno.
Samo što ću reći jeste da će factions biti zadnji otvoren jer je najveći problem nastao kod njega, pa da se svi možemo skoncentrisati na kraju na taj server da prođe u što boljem toku.

Možemo da zapišemo za elixir da bude tokom šljedeće sezone jer upravo treba da se ubaci i fused elixir II, koja je ustv namjenjena za 1.9+ PvP.

Okej za termine ćemo vidjeti, ako bi mogao samo da forwarduješ taj dio svoje poručice oko termina tamo u onu temu ako već nisi, čisto da bude upisano tamo.

KoTH PvP što da ne, svakako treba da radim na ravnjanju terena tako da ćemo vidjeti šta kako.

Jel speca neko xrayere @Kamber ?

ne rade oni lose nego ti ne znas da ih napravis fino