Većina igrača se žalila na factions koth,a žalbe su na račun mape.
Ako ste do sad bili bar na jednom kothu u udarnom terminu,videli bi da se radi o pvpu koji uključuje oko 20/40 igrača (realno) a ponekad možda čak i 60 igrača.
Mapa je za takve stvari užasna.
Koth mapa ne treba da bude preterano nakićena, nije to spawn ili warp Shop/pijac itd.Dobar koth je bio PvP sa prošle sezone, onaj krater gde je unutra bilo ravno a teško se iz njega izlazilo. Ove sezone preporučujem jedan koth da bude ogroman zamak (Tvrdjava) gde je u centru ravno a okolo zidine koje bi možda služile za bežanje.
Drugo 4 ivice oko Golda gde igrači koji zauzimaju stanu, a da se range smanji na 3,4 bloka i da se smanji(ukloni) vreme za koji oni mogu da se vrate na Gold i nastave zauzimanje.
Zašto ovo?
Pa ravnije mape su logično bolje jer je nekima bolji FPS i takodje se lakše bije i generalno kad je toliko ljudi na jednom mestu svima je teško da se pvpaju kroz lijane brda i planine
A za Gold, pa mislim da je zauzimati koth prelako,oni koji prvi dodju auto winaju, bilo ih više ili manje, jer koliko god nas bilo da ih bacimo oni mogu da se vrate a i teško je mediju 60 igrača na jednom mestu ubiti tih 5/6 koji zauzimaju, na onom malom prostoru niko ne vidi ko je ko
Trajali bi duže i bilo bi zabavnije
Svako dobije šansu da uzme koth u bilo kom trenutku.
Po pitanju kotha uzet ću u toku sljedeće sedmice da odradim neke drastične izmjene. Tako da još malo se strpite, a vi ovdje do tada pišite sve što smeta, apsolutno sve. A ne da piše “e nije dobar koth”, ništa ne dobijam od toga, ni ja ni vi.
Za 4 ivice, vi želite da ih imate ili ne želite? Mislim skontao sam po temi da želite ali samo da potvrdim hahhaha
Po pitanju vremena za vraćanje na gold vidjet ću da li može tu nešto da se promjeni
Po pitanju detekcije trenutno je 5x5 koliko ja znam, mogu smanjiti na 4x4 tipa.
[quote=“Buljograd” post=261732]Brate de nekako vidi da se ne moze bezati s elitrom
Npr iskljuci fly sta ti ja znam al nmj da kicka jer ces nesto ujebati sigurno[/quote] može da se disable vatromet valjda
[quote=“Melodyt” post=261737][quote=“Buljograd” post=261732]Brate de nekako vidi da se ne moze bezati s elitrom
Npr iskljuci fly sta ti ja znam al nmj da kicka jer ces nesto ujebati sigurno[/quote] može da se disable vatromet valjda[/quote]
A sa bow ? Znas da se i tako moze bezati .
Elitry stavis i gadjas sam sebe sa bow
[quote=“Buljograd” post=261740][quote=“Melodyt” post=261737][quote=“Buljograd” post=261732]Brate de nekako vidi da se ne moze bezati s elitrom
Npr iskljuci fly sta ti ja znam al nmj da kicka jer ces nesto ujebati sigurno[/quote] može da se disable vatromet valjda[/quote]
A sa bow ? Znas da se i tako moze bezati .
Elitry stavis i gadjas sam sebe sa bow[/quote]To je skoro neizvodljivo sa zemlje
Perla se na kucu double space i poleteo posle se samo boosta ali ne moze to posto te hita 1/30 boosta,ako je boostanje kad ne letis lose kakvo ce tek to biti…Samo ako mogu da disable-aju fireworks