Factions Koth

Većina igrača se žalila na factions koth,a žalbe su na račun mape.

Ako ste do sad bili bar na jednom kothu u udarnom terminu,videli bi da se radi o pvpu koji uključuje oko 20/40 igrača (realno) a ponekad možda čak i 60 igrača.

Mapa je za takve stvari užasna.

Koth mapa ne treba da bude preterano nakićena, nije to spawn ili warp Shop/pijac itd.Dobar koth je bio PvP sa prošle sezone, onaj krater gde je unutra bilo ravno a teško se iz njega izlazilo. Ove sezone preporučujem jedan koth da bude ogroman zamak (Tvrdjava) gde je u centru ravno a okolo zidine koje bi možda služile za bežanje.

Drugo 4 ivice oko Golda gde igrači koji zauzimaju stanu, a da se range smanji na 3,4 bloka i da se smanji(ukloni) vreme za koji oni mogu da se vrate na Gold i nastave zauzimanje.

Zašto ovo?

Pa ravnije mape su logično bolje jer je nekima bolji FPS i takodje se lakše bije i generalno kad je toliko ljudi na jednom mestu svima je teško da se pvpaju kroz lijane brda i planine

A za Gold, pa mislim da je zauzimati koth prelako,oni koji prvi dodju auto winaju, bilo ih više ili manje, jer koliko god nas bilo da ih bacimo oni mogu da se vrate a i teško je mediju 60 igrača na jednom mestu ubiti tih 5/6 koji zauzimaju, na onom malom prostoru niko ne vidi ko je ko

• Trajali bi duže i bilo bi zabavnije
  • Svako dobije šansu da uzme koth u bilo kom trenutku.
  • Po pitanju kotha uzet ću u toku sljedeće sedmice da odradim neke drastične izmjene. Tako da još malo se strpite, a vi ovdje do tada pišite sve što smeta, apsolutno sve. A ne da piše “e nije dobar koth”, ništa ne dobijam od toga, ni ja ni vi.

• Za 4 ivice, vi želite da ih imate ili ne želite? Mislim skontao sam po temi da želite ali samo da potvrdim hahhaha

• Po pitanju vremena za vraćanje na gold vidjet ću da li može tu nešto da se promjeni

• Po pitanju detekcije trenutno je 5x5 koliko ja znam, mogu smanjiti na 4x4 tipa.

Brate de nekako vidi da se ne moze bezati s elitrom
Npr iskljuci fly sta ti ja znam al nmj da kicka jer ces nesto ujebati sigurno

[quote=“Buljograd” post=261732]Brate de nekako vidi da se ne moze bezati s elitrom
Npr iskljuci fly sta ti ja znam al nmj da kicka jer ces nesto ujebati sigurno[/quote] može da se disable vatromet valjda

[quote=“Melodyt” post=261737][quote=“Buljograd” post=261732]Brate de nekako vidi da se ne moze bezati s elitrom
Npr iskljuci fly sta ti ja znam al nmj da kicka jer ces nesto ujebati sigurno[/quote] može da se disable vatromet valjda[/quote]

A sa bow ? Znas da se i tako moze bezati .
Elitry stavis i gadjas sam sebe sa bow

Povecati visinu ovih stone brickova, da se ne mogu bacati itemi sa koth zone u safe zonu

https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/9540/2020-07-30_13.14.43.png

[quote=“Buljograd” post=261740][quote=“Melodyt” post=261737][quote=“Buljograd” post=261732]Brate de nekako vidi da se ne moze bezati s elitrom
Npr iskljuci fly sta ti ja znam al nmj da kicka jer ces nesto ujebati sigurno[/quote] može da se disable vatromet valjda[/quote]

A sa bow ? Znas da se i tako moze bezati .
Elitry stavis i gadjas sam sebe sa bow[/quote]To je skoro neizvodljivo sa zemlje

Perla se na kucu double space i poleteo posle se samo boosta ali ne moze to posto te hita 1/30 boosta,ako je boostanje kad ne letis lose kakvo ce tek to biti…Samo ako mogu da disable-aju fireworks