F war

Svako ko udje i registruje se odmah ce videti u prodanovom opisu kliker i skinuce ga jer ga po ceo dan “karaju” na serveru klikerasi.

smrtna kazna i reseno

Da je tako pola igraca bi popilo trajan

Послато са PMT3157_3G уз помоћ Тапатока

Fail tema xd

[quote=“SpartanFTW” post=167410]smrtna kazna i reseno[/quote].

Takodje multi acc… postoji 100 ronsija i ovoh colonela… a vi kao mac banovacete sve to… KAMBERU ANSWER BRT

Ja fino neću voditi više evente, to sam već prekjučer rekao.

Ti ovdje “zastrašiti” ili kako si rekao da se ukenjaju u gaće banom, misliš to što ćeš ti nekoga banovati za kliker da će prestati. Bio je perm za vredjanje i da li su prestali ne, bilo je 10 mac banova za xray i da li su prestali ne.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

Fora do pre 1 , godinu ipo dana kad nije blo eventa niko se nije bunio xD :wink:

da su bar neke dobre nagrade za evente pa i ajde a za ove nagrade sto su trenutno znaci bukv se ne isplati prijavljivati za event a kamoli igrati

[quote=“Ilsur_102” post=167462]da su bar neke dobre nagrade za evente pa i ajde a za ove nagrade sto su trenutno znaci bukv se ne isplati prijavljivati za event a kamoli igrati[/quote]Šta bi stavio ti kao nagradu? :slight_smile:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

F war u 5 stavki
-Mesecno po 1
-Samo fakcije koje imaju starost preko 3 nedelje, i samo clanovi koji su tu preko 2 nedelje
-Itemi ograniceni, nagrade maksimalne
-Igraci za koje se zna da imaju clicker nemaju pravo takmicenja( Tacno se zna ko su ti igraci i ako nisu banani, mogu sastavim listu iz koje se ispostavi da 2 nema dajte mi mac ban)
-Priprema se nedelju dana pre da bi se proverilo sve gore navedeno

Koliko god zvuci komplikovano :stuck_out_tongue: #1 Server na mrezi, zasluzuje vreme, a nagrade maksimalne, itekako, i to mislim na pare i creeper spawnere i iteme, jer je to i svrha, nikad ne moze biti previse, to je svrha factionsa, nije fora imati 1 creeper spawner na srw… Sad, ne moze 1 covek da vodi racuna o svemu :wink:

Wasic objasnio

Dao sam ja 2M(15 komada) na mitikal keyeve , nigde kriper spawnera sve neki tnt jbt.
Jedino dobro sto sam uzo je the holy nugget.

[quote=“CREEPER1BLOW” post=167501][quote=“Ilsur_102” post=167462]da su bar neke dobre nagrade za evente pa i ajde a za ove nagrade sto su trenutno znaci bukv se ne isplati prijavljivati za event a kamoli igrati[/quote]Šta bi stavio ti kao nagradu? :slight_smile:

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk[/quote]

1. Mesto - 190k, 6 cegova i 2-3 encke
  2. Mesto - 140k, mythical key 2x
  3. Mesto - 95k, mythical + elite key

Sad zavisi od eventa do eventa al uglavnom takve nagrade a ne kao ove

Rankovi nisu tako lose fore al dajte 30dana sta im znaci 15… Glavna stavka ovde jesu klikerasi , a ne nagrade… navikli smo na trash nagrade… Hocemo da proveravate igrace , a ne samo da blejite i cekate konzola da banuje… secam se na 1.10 guster me je proveravao na factionsu za kliker jer me je neko prijavio coveku je trebalo 10 minuta samo… Mogao je i za manje vremena da proveri da mi je komp malo bolji(sine krsina ne moze gore… laptop za 20 soma dinara bolje radi). Covek nista nije nasao… lepo mi se izvinio na trosenju mog vremena. Ja reko nema problema baki samo tako jebite klosare. Nadjite jednog moda koji ce da zna sve svetske fazona za skrivanje i tako dalje i necete imati problema. Samo neko prijavi i vi mu krknete mac ban. Konzola nek banuje na nedelju dana ip ili mac. Oni glupani sto idu sa 20cps dobice lagano bananu i tacka. I vi sami znate da ima klikerasa i lozite nas. Kao u politici. Manic nikada nije bio otvoren za saradnju ali pod pritiskom poslusa. Za silk2 onda nije hteo ogranicenje da stavi i omoguci kopanje u netheru. Da nije bilo mene i zokirume da ga pritisnemo ne bi stavio. Jednom se desila greska oko tezge unrenta bane je slucajno pogresio i dosao sam lepo ts kao covek pitao mi smo proverili za 25min da li je greska. Manic je 25 min pricao meni kako ja gresim i nije do njih i jos nesto. Kada se lepo videlo da je bane slucajno 2 puta unrento manic napravio meni tezgu i nije bilo problema. Al morao je 25 min da meni prica kako nemam pojma i da vice na mene. Niste otvoreni za predloge i sve idete po svome i nista vas ne interesuje. Kamber brt ti si otvoren za predloge (moje) uvek bio saglasan. Sada su ti rekli da cutis? Secam se da si rekao za neki plugin nudili 20 dolara da vam uradi nije se odazvao… pa sto mu niste rekli da volontira. Ja i moj brat smo vam donirali samo 100dolara. Ako ja ovako siromasan sam donirao ovoliko … kolko su ovi punise donirali. 50 uplata… nek bude da su po 2 dolara to je 100… para ima. Nego skrenuo sam sa teme… POCNITE da PROVERAVATE za KLIKER. Ja ga licno imam na destopu, ali ga ne koristim jer nemam osecaj za aim onda…

Ugl :slight_smile:

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Ajde ne klapi, nismo ti mi krivi što ti nemaš drugare u F.
Kliker ko ima, može se videti na Serb-Craft BAN Sistem.

Cuj ovog Pera,stavio kliker na 10 cpsa i kao sad on nema,de šuti

Banujte retarda za foruma molim vas… dajte vote ban

Da kliker…Mi smo hteli 1.8 pvp sa tim eto i klikerasa,postoji 1.9 pvp gde kliker nema svrhu,Posto smo mi trazili 1.8 pvp oni su napravili sistem koji moze se reci “radi” i boli ih uvo nisu duzni da proveravaju.