Event - RolePlay - Najlepši plotovi /ZAVRŠENO

StojaCraft je banovan. 1manje :slight_smile:

Hvala svima na prijavi,srecno svima! :slight_smile:

Sretno svima :smiley:

Event će trajati 7 dana od SADA! Event traje do 10.8.

Pobednika nećemo mi odrediti, već ćete vi odabrati vašim lajkovima, komentarima i deljenjem slike plota koji vam se najviše dopada!

Koraci:

1. Lajkuje SERB-CRAFT stranicu tj. ovu stranicu (bez ovoga se ne važi glas)
  2. Nakon lajkovanja stranice, lajkujte slike plotova koji vam se najviše dopadaju! (može i više slika)
  3. Napišite neki pozitivan komentar ili vaše mišljenje šta i kako je moglo bolje da se uradi!
  4. Podelite sliku kako bi što više ljudi glasalo za taj plot. (ovaj korak nije obavezan)

Srećno,
Vaš SC Tim!

Završen je prvi roleplay event u ovoj sezoni. Mogu reći vrlo uspešno. :slight_smile:

Lista osvojenih nagrada:

1. Nocni - 154 sviđanja - Biznismen
  2. DrSmrt - 148 sviđanja - Biznismen
  3. Arctioss - 126 sviđanja - Builder
  4. xoxoxo - 73 sviđanja - Builder - (dodat 21 dan na trajanje biznismena - zbog konvertovanja broja dana i vrednosti ranka)
  5. RaCa1234 - 57 sviđanja - Builder
  6. DeXa00 - 53 sviđanja - Starter
  7. stefan3112 - 45 sviđanja - Starter
  8. HawaiiDevla - 39 sviđanja - Starter - (produžen rank za 30 dana)

Svi dobitnici će imati ove rankove iznad u trajanju od 30 dana.

Čestitke dobitnicima. Takođe, čestitke svima koji su učestvovali. :slight_smile:

Mislim da malo nije posteno.Neki su svoje plotove radili u gm1.

Mogao si i ti kupiti rank pa imati mogućnost još jednog meseca ranka ukoliko bi bio u prvih 8 meseci. :smiley:

Ja sam svoj plot gradio sam tako sto sam kupovao kvarc iz shopa, mislim da bi trebali da napravite event za plotove koji su pravljeni u gm1 i evet za plotove koji su igraci bez gm1 pravili. Tako bi bilo fer jer mi jos u shop nemamo sve iteme koje nam trebaju. Takodje molim da stavite jos neke iteme u shopu.

Najbolje je da se napravi event za one koje su gradili u gm1 i one sto nisu. Samim tim bi bilo realnije, mi koji nemamo rank nemamo pristup svim itemima kao ovi sto imaju rank. I ubacite neke nove iteme u shop plz.

Mons tebi je pravila taurijel kucu iz gm 1 :smiley:

Ti si mogao da pitas nekog da ti u gm 1 napravi plot ( platis po potrebi ) . Postoje mnogo lepsi plotovi iz gm 0 nego neki koji su u gm 1 gradjeni .

Sent from my iPhone using Tapatalk