StojaCraft je banovan. 1manje
Hvala svima na prijavi,srecno svima!
Sretno svima
Event će trajati 7 dana od SADA! Event traje do 10.8.
Pobednika nećemo mi odrediti, već ćete vi odabrati vašim lajkovima, komentarima i deljenjem slike plota koji vam se najviše dopada!
Koraci:
- Lajkuje SERB-CRAFT stranicu tj. ovu stranicu (bez ovoga se ne važi glas)
- Nakon lajkovanja stranice, lajkujte slike plotova koji vam se najviše dopadaju! (može i više slika)
- Napišite neki pozitivan komentar ili vaše mišljenje šta i kako je moglo bolje da se uradi!
- Podelite sliku kako bi što više ljudi glasalo za taj plot. (ovaj korak nije obavezan)
Srećno,
Vaš SC Tim!
Završen je prvi roleplay event u ovoj sezoni. Mogu reći vrlo uspešno.
Lista osvojenih nagrada:
- Nocni - 154 sviđanja - Biznismen
- DrSmrt - 148 sviđanja - Biznismen
- Arctioss - 126 sviđanja - Builder
- xoxoxo - 73 sviđanja - Builder - (dodat 21 dan na trajanje biznismena - zbog konvertovanja broja dana i vrednosti ranka)
- RaCa1234 - 57 sviđanja - Builder
- DeXa00 - 53 sviđanja - Starter
- stefan3112 - 45 sviđanja - Starter
- HawaiiDevla - 39 sviđanja - Starter - (produžen rank za 30 dana)
Svi dobitnici će imati ove rankove iznad u trajanju od 30 dana.
Čestitke dobitnicima. Takođe, čestitke svima koji su učestvovali.
Mislim da malo nije posteno.Neki su svoje plotove radili u gm1.
Mogao si i ti kupiti rank pa imati mogućnost još jednog meseca ranka ukoliko bi bio u prvih 8 meseci.
Ja sam svoj plot gradio sam tako sto sam kupovao kvarc iz shopa, mislim da bi trebali da napravite event za plotove koji su pravljeni u gm1 i evet za plotove koji su igraci bez gm1 pravili. Tako bi bilo fer jer mi jos u shop nemamo sve iteme koje nam trebaju. Takodje molim da stavite jos neke iteme u shopu.
Najbolje je da se napravi event za one koje su gradili u gm1 i one sto nisu. Samim tim bi bilo realnije, mi koji nemamo rank nemamo pristup svim itemima kao ovi sto imaju rank. I ubacite neke nove iteme u shop plz.
Mons tebi je pravila taurijel kucu iz gm 1
Ti si mogao da pitas nekog da ti u gm 1 napravi plot ( platis po potrebi ) . Postoje mnogo lepsi plotovi iz gm 0 nego neki koji su u gm 1 gradjeni .
Sent from my iPhone using Tapatalk