EP

Imam nekoliko pitanja vezanih za ovaj ep:

1. Zasto nije najavljen ranije
  2. Zasto nije odrzan prethodnih sedmica
  3. Zasto su vecinu eventa stvarani potpuno nebitni mobovi (ovce, zombiji, pauci, skeletoni) koji su ubijaju mnogo duze, a ne dropaju nista konkretno (sem eto diam blokova, ali da se to dobije ne treba ep)
  4. Zasto su shulkeri (tek nakon 50min) stvarani u dijelu enda kojem ne mozemo prici, pa samim tim ne mozemo pokupiti ni dropove
  5. Iz kog razloga je chat morao biti mjutovan
  6. Zasto su modovi nastavili sa munjama 40+min, cak i nakon sto su se igraci zalili da im laguje
    Ukratko, najgori end party do sad.

Pozdrav,
EndParty se uvek najavljuje 1 do 2 sata ranije. Ovaj put je 2 puta promenjeno vreme EndParty-ja zbog novonastalih problema sa AntiCheat-om. Eventi se nikada nisu održavali na početku globala te iz tog razloga EndParty-ja nije bilo do sada. :slight_smile: Mobovi koji su spawnani na EndParty-ju nisu obični mobovi, već custom. Ovce koje su spawnane su donekle spawnane zbog munja, a ne zbog toga što su ovce. Ukoliko imaš ideju za nekog moba slobodno predloži. Shulkeri sus e oduvek spawnali na ivicama ostrva i to pred kraj EndParty-ja. Chat je uvek mutiran kada je neki event u toku. Nastavili smo iz razloga što se žalilo samo par igrača, a ne većina.

Svako ima pravo na svoje mišljenje. :smiley: