Zasto su vecinu eventa stvarani potpuno nebitni mobovi (ovce, zombiji, pauci, skeletoni) koji su ubijaju mnogo duze, a ne dropaju nista konkretno (sem eto diam blokova, ali da se to dobije ne treba ep)
Zasto su shulkeri (tek nakon 50min) stvarani u dijelu enda kojem ne mozemo prici, pa samim tim ne mozemo pokupiti ni dropove
Iz kog razloga je chat morao biti mjutovan
Zasto su modovi nastavili sa munjama 40+min, cak i nakon sto su se igraci zalili da im laguje
Ukratko, najgori end party do sad.
Pozdrav,
EndParty se uvek najavljuje 1 do 2 sata ranije. Ovaj put je 2 puta promenjeno vreme EndParty-ja zbog novonastalih problema sa AntiCheat-om. Eventi se nikada nisu održavali na početku globala te iz tog razloga EndParty-ja nije bilo do sada. Mobovi koji su spawnani na EndParty-ju nisu obični mobovi, već custom. Ovce koje su spawnane su donekle spawnane zbog munja, a ne zbog toga što su ovce. Ukoliko imaš ideju za nekog moba slobodno predloži. Shulkeri sus e oduvek spawnali na ivicama ostrva i to pred kraj EndParty-ja. Chat je uvek mutiran kada je neki event u toku. Nastavili smo iz razloga što se žalilo samo par igrača, a ne većina.