Izvini gospodine najk. Gde ti se kroji, sije itd najk ? U kini i Vijetnamu gde su radnici premalo placeni, prisiljeni na posao bez ikakvih uslova da bi ih kapitalno prodali radnjama sirom sveta.
Kako si glup ispao ovom recenicom ne verujem.
[quote=“Felix” post=84166]Izvini gospodine najk. Gde ti se kroji, sije itd najk ? U kini i Vijetnamu gde su radnici premalo placeni, prisiljeni na posao bez ikakvih uslova da bi ih kapitalno prodali radnjama sirom sveta.
Kako si glup ispao ovom recenicom ne verujem.
Kakve veze ima koja je marka ?[/quote]
lako je pametovati a nazivati nekog glupim spada u vredjanje…
Ne, rekao sam da si deriste, sto i jesi. Izvodis krive Drine, mani me se. Lepo sam pitao misljenje koji duks da uzmem, ti se ubacujes, trazis frku.
A da si deriste jesi, pokazao si stavom zadnjih mesec dana.
ne poznaje mene niko dovoljno dobro da bi o meni moga da prica bilo sta jer ja sam ovde iskljucivo da se zabavim,nemam potrebe da pazim sta ce neki nafurani lik i likusa da misle o meni jer verovatno me nece nikada sresti a isto tako nece smeti to da mi kazu u lice,stav zadjnih mesec dana je extra bajo moj pitaj dexu i ostale sta sam radio pre ovoga…
Tu ste se umislili ako psujete niste kidare, e pa da znate sto vise psujete ko oni 2005 kad ti dodju drugi te vide ko kida a niste danas 1.razredi znaju da psuju…I felix gledaj svoja posla ne gledaj njegova kazes da je deriste, a nije…Ne pisi ono za sta nisi siguran sad znam da ces da me vredjas jer ti je takav stav,znate li kolko je nisko kad otvarate teme da vredjate nekog (npr mene) tako da suti i gledaj svoje interese i ne vredjaj ostale…
O ukusima ne vredi raspravljati ja sam mu rekao kakav je duks bar za mene…
Ja sto volim NIKE to je zato sto je to kvalitetno .
Ljudi koji rade tamo rade u takvim uslovima i imaju platu .
Problem je sto samo te kompanije omoguce im tamo posao.
Zasto bi on pravio fabriku u sred nicega.
Normalno jeftinije je .
Znam sam iz iskustva koliko se vodi o stednji kod poduzetnika jer mi je otac poduzetnik.
Njima je vazna svaka para .Da oni nisu takvi nikada nebi uspeli.
Samo sto neko sposoban da shvati kako zaraditi pare ali ih tako lako potrosi.
Dok drugi znaju da ih zarade ali znaju da ih cuvaju i investiraju.
Npr. svaki poduzetnik gleda koliko maksimalno da smanji platu i poveca radno vreme samo to je najlakse raditi tamo gde ljudi nemaju para.
Bas tamo je njima extra koji rade u tim fabrika jesu uslovi losi ali tako je imaju para.
To sto ti Ultra Americki nastrojen necu ulaziti u politiku ali nisi svesan koliko je ljudi s ovih prostora izgubila roditelje ,decu, rodjake,bracu sestre upravo zbog takvih kao ti sto smatraju da je Amerika ili Rusija neki izlaz iz krize.
Misle uci ces u Europsku Uniju i da ce ti oni dati pare i olaksice.
Ustvari je to nacin da se osnivaci obogate.
Tuzno je kada vidim da neko voli Trampa ili Putina samo zbog njegovih izjava…
Reci cu ti da su to samo izjave koje su im napisane na osnovu ankete koja je napravljena da bi on dobio glasove…
Deristem me mozes zvati jer sam navikao da igraci ovde samo gledaju kako ce oni ispasti mangupi bez obzira koliko oni pricali da su dobri.
Ziv bio da vidis sta ce se desiti u narednih 10etak godina jer je ovaj svet postao djavolje djelo.