Dreamgamers Zasto Provociras sve igrace i onda slikas i prijavljujes?Kad mi moderator neki video tvoje ponasanje dobio bi ban jer zapocinjes raspravu uvek…I ne samo to nego spustas druge igraca i mislis da si najjaci…Dok si ti na serveru Vlada negativna energija igraca.Svi su spremni samo na svadju.nijedan smajli nije poslat dok si ti na serveru.Prosto si TROL.Nadam se da ces se nekada promeniti.Nisam jedini koji misli ovako.!
Potpuno se slazem 
DA
STRAJK!!!
Lel 
Dragi Stefane hvala ti na lijepim rijecima iako me boli kurac za vase misljenje 
#BAN
ejj zar vise nismo drugari
Dream ima li tvom bezobrazluku granica?Potpalio si ovu decu na serbu pogledaj njihovo ponasanje…Zbog toga su mnogi veliki igraci otisli, upropastio si community na sc u.
dejo izvini nisam htio

Jao ti neko Naso da kazes nes idi do pekare
Dexa ti si zbog njega otiso?
teslar moj dobri drugar stiti me od losih ljudi xaxaxxa hvalaaa
Ae ovako ti MC5 kakav nick ti vec bmk sta ban ? TI rece nes ja na ts dodji skype
Kakve pokvarene dece ima Bozeeee…
da nikolaj jesi vidio kakvi su pa cist bezobrazluk
da su moja djeca ja bih ih u mesaru prodao
DreamGamers, prvo provocira sa rec “ez” pa posle taj koga je kill pocne da vredja i posle prijavi.
Dule ti si najdvolicniji igrac na serveru… kurac bi popusio za iteme… meni ovdje seres nesto a prije si molio smrade mali
Serb mozda jeste najbolji server na balikanu, ali ima najgori community, upravo zbog igraca kao sto je on.
ne znam zasto ste se svi zakacili za mene… postujte pravila servera i nista vam ne mogu, ja samo okacim na forum onog ko mi smeta i cije ponasanje krsi pravila servera
Auuu… gde ode ova tema!? Bas mi je lepo da gledam kako jedan uleti, uleti i drugi pa treci, i svakog redom dream osakati ko musa jarca. Samo da upozorim citaoce da je tema dosadna bez bureka, a joj da, dosadna je i bez moda u njoj. Ajde dream, malo me icepi ki dubocicu u recima, ponestaje mi bureka a pogotovo i svadje, tako da pozuri. Nema hejta, hypovan sam jer mi je noc bila lepa (tuc, tuc) mmmmm…