Dokle vise?

Do kud ce da ide ovaj sistem za AutoClicker jbt…Uradim 1080 elo lepo, i dodje mi neki ImHaacking koji namesti kliker na 10 cps i uzme mi 10 elo…Aj mi objasnite ovo :slight_smile:

Kad su svi zeleli 1.8 pvp.

Martine sad ce on forum ne brini sliko sam ga xD, priznao je za Reach

Reach ne mozes da koristis kao sto se koristi clicker, osim ako nema regedit, a to je dozvoljeno.

[quote=“Gennerator” post=162213]Reach ne mozes da koristis kao sto se koristi clicker, osim ako nema regedit, a to je dozvoljeno.[/quote]Imao je such 7 bloka reach na kothu prosle sezone uvek i nista

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Tada je bio 1.12 pvp pa je regedit imao veci efekat nego sto ima sada

Moj kad se nadigne eh…to ti je reach nekih 20 blokova

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Raptine mos ti nekad biti normalan? xD

kad mu ti kazes

I ti meni

Ja sam normalno dete popices opet ban za spam

Mi ne smemo da vam kažemo kako naš sistem radi ali uveravam vas da sistem ne radi kao što mislite i uostalom radi vrlo dobro a vi nemojte prerano da podcenjujete igrača da li ima clicker ili ne. Možda igra dobro a ako koristi AutoClicker dobiće ban ne brinite. Pozdrav :slight_smile:

Da dobice ban ali taj ban traje tri dana i onda predju na drugi acc i stave manji cps.Nemojmo suditi prerano…TEBI UDARANJE U ZEMLJU DOK BACA HEAL POT NIJE CLICKER? neki ga bukvalno negase samo predju na heal udaraju i bacaju a onda se vrate na mac…

Polako sve će doći na svoje, dobiće i ban za Multi Acc i konzola će da ga banuje za auto cliker, ne brini ništa :slight_smile:

Da mi ne brinemo server bi odavno propao…

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ma kakav MultiACC, bre?To je Honor, koji je mac banovan trenutno i kupio je novi ruter i opet koristi AutoClicker da nam kvari igru.

Tražili ste 1.8. pvp i znali ste šta vas čeka :slight_smile:

Tražili ste 1.8. pvp i znali ste šta vas čeka :slight_smile:
Prvo tražiš pa se onda žališ