Sada se desilo dobio sam ban na serveru trajni globalni zbog -----> - YouTube
Odem 1 game tamo su bili WhatDaFaq_,DrSchogi,MCM5_o…
Skontam bag i odem zavrsim taj game ne winnam normalno nisam ckapi
odem jos 1 game tamo je bio LordXIV(Lord14) odem ja tamo chillam baci mene Honey_Badger i ja probam ponvo taj bag i skontam da se moze tamo lako vratiti na ostrvo kada Vas neko baci dodjem pred Lordove oci kaze da sam bagovao ja kazem jesam otkrio sam bag i onda on izmisli 1 fake report za f3+s da bi skontao da lazem a ja znam da me lik laze zato sto je taj report iskocio samo od jednom i kazem mu da sam otkrio bag u prvom game-u lik nece da me unbana oke
Lepo da kazem na Srpskom: Lepo me boli kurac za druge pod servere ja ocu da igram na survivalu i to je to to sto sam trazio jebao me je u zdrav mozak prica tamo o nekim babama uciteljicama i picke materine je ispricao i izmisljao tamo toplu vodu nisam ga ni iskreno slusao
Ja ne kontam dobili su njih 50 ban sa Prisona zbog banovana tamo su bili P4U3 S5 Krampovi Lukovi Encke cak i otkrijem de su drzali iteme i sada da dodje neka pametnica(LordXIV) kako kaze da je on mene uvek postovao i sve i izvlaci se na glavu sto mi je dao njegovu a ja tad bio 3 na baltop 30k dam mu 10k i ako ne igra da ne kenja da nista nisam dao
I sada da ja dobijem trajni ban sa cele mreze kazem lepo nadjem bag pre 2 sata (vec je proslo 2sata od tada) govori kako sam ja to koristio i ranije
da sam ja njega ugrozio msm ne ugrozio nego ga nisam postovao kao moderatora i to me jako nervira sto umislja ko sam sta sam a on obican covek koji ima OP na nekim od podservera i lepo ja njima taj bag pokazem nisam ga iskoriscavao
tamo samo sto nisam kreno da placem za unban samo na survivalu trazim unban on i dalje govori oces unban sa survivala a ban na hubu i tako samo me zajebava
Mene iskreno to jako nerviralo kada je reko za report i dopisivao se sa Banetom itd reko da laze da bi me proverio
da ti kazem svi ovi koji su dobili ban mozda jesu mozda nisu zasluzili
ALI JA NISAM ZASLUZIO ZATO STO NISAM TAKAV COVEK I TO DA RADIM KADA SAM GA SKONTAO OTISAO SAM PAR GAMEOVA DA PROVERIM BAG KOJI STVARNO RADI I NECE DA ME UNBAN NEKA NEMA VEZE NEKA PROCITA OVO PA SE TI KAJ I TE LAZI STO PRICAS SA SKYBLOCKA PRVO MRZIS LJUDE PA IH IGNORAS PA IM OPROSTIS TO SU TI DECKO PRICE ZA DECUU !!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA KUPUS KECAP
Tek sad nećes dobiti unban.