Dobio sam ban?Nema razloga.. :D

Nick u igri: Candere
Server: global
Razlog bana:Otkrivanje licnih informacija
Trajanje bana: 5d
IP ban: Ne
Vaša IP adresa: //////
Admin koji vas je banovao:lovemaxi09
Vreme bana: 2018-03-29 06:48:54
Zašto mislite da treba da dobijete unban: Zdravo!Dobio sam ban za otkrivanje licnih informacija.Taj ban sto sam dobio uopste ne vredi jer ja u chetu sam reko ime i prezime mom drugu.I lik ko sam posvadjan previse me prijavio na forum i napisao je kao da je to neghovo ime i prezime to nije uopste u redu jer ja mogu kazem mom drugu kao Jovane i onda da me ovi priajve? :smiley: e to nije u redu tako da ja mislim da zasluzujem UnBan jer nisam nista reko ,niti vredjo niti psovo niti nista nego sam samo reko mom drugu ime i prezime… :smiley: Tako da ja mislim da zasluzujem UnBan a vi?

Hvala unapred! :smiley: <3

Posto sam te prijavio, mogu da kazem da si ti rekao moje ime u cet, tj ja se tako zovem i prezivam. A nakon toga si u cet rekao “Poz mi i Manica kad me prijavis” a to nisam slikao. Tkd nadam se da unban neces dobiti, zato sto si rekao moje ime i prezime u cet nakon moje provokacije… toliko od mene. :slight_smile:

Evo ti link od teme; cisto da vidis da si rekao moje ime i prezime, i nisi to rekao tvom drugu vec si nakon sto sam te provocirao rekao “SASA HHAHAHHA” i onda “SAsa Preradovic”, tkd samo ucuti i cekaj da ti istekne ban :wink:

https://www.serb-craft.com/forum/prijave-pregledane/30437-prijava-igraca

EDIT: Dodjem ja kod njega na TS, kaze da je pricao vec sa Maxi i Manicem i da ste mu sredili unban, al mora da se sloze ostali moderatori(btw znam da laze al oke), nego editovo sam ovo zato sto:
-Ako mi ne verujete da se ja tako zovem, zamolio bi Manica da pogleda svaku moju potvrdu za rank i videces moje ime i prezime. Tkd ne lazem :side:
Nadam se da nece dobiti unban :wink:

Nema unbana.
Lock.