DJFANTOM MODERATOR IPO SVAKA CAST

Evo ovako ja sam dobio ban na 1 dan razlog (Odmor) ja koliko znam pravila SERB-CRAFTA a dobro ih znam, ja nisam nista prekrsio…Ja sam trebao dobit mute na 3 h (bezobrazno ponasanje) a ne (odmor)
Uglavnom razpravljli smo se oko (seed-a) kako moderator DJFANTOM koristi GM na vanilla serveru i seed da bi nesto postigao, a mi kao budale kopaj te meni stvarno to nesmeta ako ce svi da igraju tako neka igraju ja necu al nije razlog da se ja ban-am ako imam svoje misljenje … Ja sad radi mojega misljenja necu moci igrat na serveru kojeg jedino igram u slobodno vrijeme a sve me vise vuce da ga prestanem igrat radi ovakvih modov-a , i zbog njihovih reakcija na sve odma; ban,kick, mute niko nema vremena da poslusa sta drugi misle o svemu, ako se radi o vanilli sto jedino i igram a vanilla je zajednica koja ima to da se igra zajedno a po o ovom svako igra za sebe, svako igra po svojim pravilima i ja sam dobio ban zbog raspravljanja … SVAKA CAST

Pozdrav Rinky!

  1. Molio bih te da ne lažeš jer NISI samo govorio svoje mišljenje već si i pričao svakakve stvari koje nisi trebao da pričaš.
  2. Na vanilli se ne koristi GM, koristi se samo seed da bi se dobio slime chunk
  3. Svako ko mi je trazio slime chunk nasao sam mu, tako da bih te molio da ne LAŽEŠ na forumu iako znaš da bih i tebi našao.
    Mislim da sam sve rekao, lock.