Svi seljaci u f home su se despawnowali iako su bili zasticeni obsidianom i nisu pobijeni nikako jer nije bilo moguce.Tu sam imao i 2 mending seljaka i jos njih 15-ak.da li moze neko da mi objasni o cemu se radi i eventualno da mi se nadoknadi steta tj da ih povrati tamo gde su bili.Hvala unapred na iscrpnom odgovoru.
Bez dokaza ništa ne moze biti vraćeno.
kakav dokaz da dostavim
Svi seljaci su se nalazili ovde oblozeni obsidianom vise slojeva i vodom na claimanoj teritoriji
moguce da je neko tntom ili ceggom ubio seljake!
kako nista nije onda poruseno ni jedan jedini blok
Ne može cegg uništiti obsidian
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
nije on ubio seljake jer je nemoguce to bilo uciniti
Ako je moguce da mi neko samo nadoknadi stetu jer mislim da je bug osim ako neko u sta ne zelim da verujem nije iskoristio svoju moc admina i pobio ih.ponavljam ne zelim da verujem u to
Da je do nas svima bi nestali Villageri
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
ne kazem da je do vas ali nek se proveri ako je moguce sta se desilo jer nije u redu da budem ostecen zbog bug-a ako je do njega.Gomilu slobodnog vremena sam utrosio da razmisljam da prestanem da igram ako se nekako ne resi stvar.Prvo ne mogu da kupim jaja pa da ih uparim a i sto bi to radio ako je do igrice same.verujem da neko moze da mi ih povrati i stvar resena
Sto nisi poslo dokaz -.- za te bugove.
Kamberu meni na vanilli nestaju zombi villageri koje inace drzim u kuci.
Eo upravo se meni despawnovao seljak na vanilli
[quote=“CaptainWolfzz” post=128675]Kamberu meni na vanilli nestaju zombi villageri koje inace drzim u kuci.[/quote]zombie villageri nestaju zato sto se svrstavaju u hostile mobs
Pa kako da posalje.
On nije znao da ce mu nestati pa da ih slika pre toga
svakako nema vracanja seljaka nazad!
upravo tako .da sam znao da ce nestati slikao bih.sad nemam sta da ucinim povodom toga.moze valda da se vidi da sam zaradjivao od njih prodavajuci mending knjige.siguran sam da je ili bag ili neko od admina me namerno unistio.nisam klinac imam 33 godine i zbog deteta igram ali sad mi nije jasno sta se desava.hteo sam i rank da mu uplatim a vidim da se ovde svasta desava.sta mi vredi rank neki ako ce mi stvari nestajati a moje vreme se vidi na ontime
pa jednostavno predji preko toga nastavi dalje…
33 god, kys.