dawlah false ban

Nick u igri: dawlah
Server: global
Razlog bana: Nedozvoljena sredstva
Trajanje bana: perm
IP ban: da
Vlasnik/Moderator koji vas je banovao: Ev0ov2_
Vreme bana: 8/30/2019 uvece
Zašto mislite da treba da dobijete unban: Zato jer je ovo false ban, nisam ni proveren, ni freezan, mod je pogledao klip od igraca kako sam ja zalagao oko 5 sekundi dok me je igrac kritao, i kad sam odlagao hitovi su se tek tada registrovali i dobio sam knockup koji me je popeo na drvo ispod kojeg sam bio, i to je izgledalo kao da imam fly, ovo se cesto desava igracima, i ovo mi se dogodilo nekoliko puta dok sam strimovao itd. kada mi je ping veliki bio.

Stvarno se izvinjavam sto se mijesam u temu ali ovo moram ovdje postavit.
https://vimeo.com/357155675
Veoma legit, pozdrav.

Evo ga drugi video, ovdje je jos vise blatant.

Unbanajte dawlaha nećemo imati koga prozivati za CE

[WRONG

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAAHAHHAAH FALSE BAN KAZE, HAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHA

Pa unbanace ga za 2 dana

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

a fora tebi ping stalno veliki, tako da ne zasluzujes unban. kvaris svima igru.

Samo pogledaj video koji sam poslao, sve je jasno.

Izvinite za upadanje u temu, ali dawlah u tvom klipu se fino vidi kako imas hit box nemoj da seres sine ne mozes pola servera da pravis budalom treba te banovati

Banovan sam za “fly”, za hitbox, reach i ovo ostalo vise ne zelim da razgovaram o tome. Ima tema u kojoj je objasnjeno sve. Vise ste smorili sa hackusatovanjem.

Sta neces da pricas? Druze, ja znam sta su delayed hits a znam i sta je delayed kb. Ti zivis u Floridi i ping ti je veliki, to razumijem.
Al sad baki objasni ti meni kako IKAKAV ping moze da ti poveca player hitbox? U tom videu se ocigledno vidi hitbox druze nemoj da me zasmijavas.
To sto si ti banovan za fly to je totalno false i to razumijem, to mi se desilo jedno 10 puta. Ali ne moze veliki ping da ti poveca player hitboxe.

[quote=“Sharpness” post=234860]Nick u igri: dawlah
Server: global
Razlog bana: Nedozvoljena sredstva
Trajanje bana: perm
IP ban: da
Vlasnik/Moderator koji vas je banovao: Ev0ov2_
Vreme bana: 8/30/2019 uvece
Zašto mislite da treba da dobijete unban: Zato jer je ovo false ban, nisam ni proveren, ni freezan, mod je pogledao klip od igraca kako sam ja zalagao oko 5 sekundi dok me je igrac kritao, i kad sam odlagao hitovi su se tek tada registrovali i dobio sam knockup koji me je popeo na drvo ispod kojeg sam bio, i to je izgledalo kao da imam fly, ovo se cesto desava igracima, i ovo mi se dogodilo nekoliko puta dok sam strimovao itd. kada mi je ping veliki bio.[/quote]

Nisi jedni kad mi lik uhvati kombo figne mu z zrak 2 do 3 bloka i drzime gore 1sec ili manje

Kao da je 1.8 pvp pa igramo kit combo.

Lul ovo se stalno desava.

Unban dawlah ili ja snimam klip kako namestit ce i hakovati.

• Idem na ameronov srw jer to je lik koji ce slusati svoje igrace ,a nr kao vi.

Decko bukvalno sve koje pitam kazu da si poleteo ka PakiRektu , gledas u levo kad shift kritas i uspes da hitas , hitas sa 7 blokova i izvlacis se na lag , decko tebi je lag samo izgovor, pola ljudi koje znam kazu da ti nisi cak ni iz amerike nego da koristis vpn da dobijas obolele hitvoe, ako dobijes unban ovaj server nije ni za k.

Mnogo ubijate u pojam, ne razumete se u nista, cekam odgovor Ev0ova : ) )

Hahahahha, jel to stvarno jedina stvar koju mozes reci u svoju odbranu?
Nemas argumente.

gade debeli bolje da si otisao da istrcis krug oko kuce

Dobit će on unban sve dok uplaćuje rankove gg xD

AHAHAHAHHAHAHAHAH, KAD STEFDZEKS SAZNA ZA OVO CE SE ICEPA OD SMEHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

Sgarpnes izbacio video i imaš šta viditi 1.13.2 x Ray ultimate hahahaha lol

posalji link