Da li zna neko?

Imam problem, danas ceo dan mi je mi se povecavao ping na 300-500 i pucao par puta net, kada nije se dizao ping bilo je normalno 40-50 pinga (to gledam na ts i na serveru) i odjednom mi se povecalo na 80-90 pinga i konstantno mi je tako, restartovao sam ruter, modem, komp, vadio kablove sve i ne menja se ping stoji od 80-90.
Da li zna neko u cemu je problem, ko mi resi ima pola steka encki na skypvp i 200k na fac :'3.

[quote=“Prodanov_SRB” post=167131]Imam problem, danas ceo dan mi je mi se povecavao ping na 300-500 i pucao par puta net, kada nije se dizao ping bilo je normalno 40-50 pinga (to gledam na ts i na serveru) i odjednom mi se povecalo na 80-90 pinga i konstantno mi je tako, restartovao sam ruter, modem, komp, vadio kablove sve i ne menja se ping stoji od 80-90.
Da li zna neko u cemu je problem, ko mi resi ima pola steka encki na skypvp i 200k na fac :'3.[/quote]Mozda napolje kisa padala pa doslo do veceg pinga, tako se I meni desilo.Ak nije do ovo javi se svom operatoru, I mu detaljnije objasni sta ti se desava.

Sent from my T1 Plus using Tapatalk

To je do provajdera.

Sad je uredu, ostao sam do 3 pola 4 igrao sam stalno je bilo 80-100 ping i nervirao sam se i hteo sam da nazovem provajdera tad(vrv se nebi javio kakva su govna).

Ja za takve probleme, uvek prvo pozovem provajdera, jer sigurno nije do tebe vec do onih koji ti pustaju signal za internet i kablovsku. :slight_smile: