CROspano

:oops: Pretnje + vredjanje + diskriminaciju da je neko siptar i da neko jebe meni majku siptarsku si ti kaznio 8h, :ohmy: nezz o cemu se radi.Dal si preskocio terapiju(bez uvrede) ili sta ali ovakva diskriminacija 8h . . .Tvoja stvar :frowning: https://www.serb-craft.com/forum/prijave-pregledane/36420-prijava-igraca-neeonn
P.S Ne preti i ne vredja samo mene . . .
Toliko od mene buraz ovo je moje misljene ti si moderator sigurno bolje znas ali “JEBEM TI MAMU SIPTARSKU” ti kaznjavas mute-om, i “SKIDAJ NICK DA NE BIH JA RESAVAO PROBLEME” izvan svake granice :oops: al et. .
Srecno u buducnosti buraz :side:

Ne vredjaj

Sent from my 4047X using Tapatalk

Ćao! :lol:

Moramo se pozvati prvo na pravila foruma. Obzirom da ovo nije prijava, već primedba na istu, ne može se postavljati u ovoj sekciji.
Neka druga, kao naprimer “Pitanja” bi došla u obzir. Ali nevezano za to, odgovorićemo ti.

Pri kažnjavanju, uvek zadržavamo pravo da izdamo blažu ili strožiju kaznu od one koja piše u pravilima.
Ovo gore navedeno se takođe može pronaći na stranici gde su pravila. Na sledećem linku: OVDE.

Obe strane će se složiti da je ovo bila blaža kazna, ali jedan od razloga zašto i jeste, može biti jer je upućeno preko privatne poruke, te se jednim delom ovaj problem mogao rešiti i putem ignore komande.

Nadam se da ćeš imati razumevanja i bez problema primiti ovu poruku, jer nama nije u cilju da ikoga teramo sa servera, a ni vama da smestite što veću kaznu. Reč je da li ovo radite radi satisfakcije ili vas je neko stvarno uvredio, pa ga prijavljujete.
Tema će biti zaključana i svrstana među “Pregledane Prijave”.

Pozdrav! :silly: