Crit na 1.8 pvp je dosta slabiji u odnosu na 1.12.2 pvp. Da li postoji mogucnost da se smanji jacina krita jer pvp nije u ravnotezi. Dvoje crit-uju jednog i on nema nikakve sanse.
To jedino preko plugina za 1.8 pvp
Trenutno nema mogućnost da se mijenja ctit damage
Ako mi možete ovdje napisati tačno damage sa 1.8. i 1.12 znaci u srce tačno da mogu ovom predložiti. Nadam se da ću sada dobiti odgovor na ovo pitanje jer ga postavljam već nekoliko puta
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Uh bre kamberu aj videcu
Dealing damage
Players can deal damage by hitting most entities with targets at close (melee) range. An “unarmed” attack only does 1 (Half Heart) damage, but weapons and certain tools do more:
Swords are crafted for this purpose. While swords do not extend attack range, they deal significantly more damage than any other item or tool except axes.
Axes, pickaxes, and shovels also deal more damage than bare fists. Also, axes deal the most damage, but have the slowest attack speed.
Any other item is equivalent to fists and does the same damage. This includes hoes, and hitting something directly with a bow or held arrow.
While falling, melee attacks deal a critical hit (150% of the weapon’s damage including potion effects, but before enchantments are applied, rounded down to the nearest hit point).’
Ne pise koliko skida krit… Danas me je wiked ubio 3 puta na skypvp… mozete bar splash da stavite. Takodje kad goldenke jedem na pola prekine i ispocetka krene da je jede. Proverio sam sa 3 misa nije do mene
skypvp i kitpvp najgori podserveri od globala
GVEKLOME CRITUJEM TI TATU U PICKU MASTNU
Hahhahah Gveklome, znam zasto ti je to. To ti je kad ZURIM i onda dobijes QuickDrop - 10s na centru bajooo <3
Inace, kad se pvpamo, tvoja greska je sto ne geplas, dok ja geplam i kad mi fali 2/3 srca… i zato sam ja uvek full a ti si ostao na 5/6 srca i non stop te navlacim da me napadas i zato namerno gaplam, ali ti to ne shvatas i u medjuvremenu ja tebe po neki put hitam, tkd ti ostanes na 3/4 srca al i dalje ne geplas… i kad ti krenem critove lupati, ti sa 4 srca ne mozes da stignes gaplu da pojedes i zato te dropam. Toliko, btw ty za 3 p4u3 fixana, sve op i 10 enc <3
Srca gledam 24/7h i ba normalnom 1.8pvpu mogu bsa lakocom sa gaplam,ali ovo jos krene da se jede pa prekine pa pocne i gotovo sine… Takodje pls nemoj da mi se kurcis jer pre kada sam bio u formi drao sam te kao kera. Samo si bezao na kitpvp
Imam 2 steka encka i pun pv2 armora. Tako da mogu da delim armore bednicima kao tebi
Ne znam zasto kazete da su skypvp i kitpvp ocajni podserveri. Ovi serveri su savrseno odradjeni. Slazem se sa tim sa krit skida jako puno i da frod ne daje dobar kb,ali sve ostalo je super odradjeno. I ako kazete da ima puno klikerasa i oni sto koriste dvoklik i troklik to je do igraca sto ne znaju da ubiju igraca pa moraju da upotrebe nedozvoljena sredstva a ne do servera. Recite razlog zasto su onda skypvp i kitpvp losi podserveri?
Ja ne kazem da su losi nego da taj prejak krit kvari pvp.
Gveklome, ajmo trade na sp i pokazi 2 steka encki, a inace, imam pun pv1 i pv2 armora.
Inace jako je tesko da se na skypvp nabavi armor, gde imas free xp i free dmd