Community servera

Pozdrav.Hteo bih porazgovarati malo o community servera.Znaci krenimo od ponasanja.Odem na skywars odigram partiju pobedim napisem gg,a igrac kog sam ubio napise mars u picku materinu.Zatim me taj isti igrac narednih 5 rundi targetuje i ne uspeva da ubije i pritom se jos bahatije ponasa.Zatim dodjemo na factions.Previse nakurcenih likova.Nece pomoci novim igracima,samo trepaju psuju vredjaju reklamiraju znaci gadi mi se chat.Dodjimo na prison.Svaki drugi igrac scammer.Danas dodjem dogovorim se sa likom dam mu 100k on kaze i onako ti ne trebaju i ode samo.Msm ejjj gde ti je mozak da tako nesto uradis znaci ja ne mogu da verujem kakva deca igraju ovo.Isto tako i skypvp kao i skywars sve neka vredjanja Ez kidu pao si itd…Znaci bilo bi bolje da se vece kazne daju za psovanje itd…Da bude stroziji staff da se dovede community malo u red.Takodje moram reci da puno lika imaju autokliker na skywars gamemodu,samo sto stave ogranicen cps 10 i Consola ne primecuje ni ne upozorava.Mislim da bi trebalo jos nesto da se doda na roleplay gamemodu kako bi doslo jos novih igraca.Toliko od mene nadam se da ce neko procitati sve.

Lep pozdrav LukaFTW__ :slight_smile:

Ma dzaba to banovati. Najbolje pustiti da se medjusobno vredjaju i psuju, a ako vredjaju administraciju da dobiju ban 1-7dana.

[quote=“Lukica01” post=155898]Pozdrav.Hteo bih porazgovarati malo o community servera.Znaci krenimo od ponasanja.Odem na skywars odigram partiju pobedim napisem gg,a igrac kog sam ubio napise mars u picku materinu.Zatim me taj isti igrac narednih 5 rundi targetuje i ne uspeva da ubije i pritom se jos bahatije ponasa.Zatim dodjemo na factions.Previse nakurcenih likova.Nece pomoci novim igracima,samo trepaju psuju vredjaju reklamiraju znaci gadi mi se chat.Dodjimo na prison.Svaki drugi igrac scammer.Danas dodjem dogovorim se sa likom dam mu 100k on kaze i onako ti ne trebaju i ode samo.Msm ejjj gde ti je mozak da tako nesto uradis znaci ja ne mogu da verujem kakva deca igraju ovo.Isto tako i skypvp kao i skywars sve neka vredjanja Ez kidu pao si itd…Znaci bilo bi bolje da se vece kazne daju za psovanje itd…Da bude stroziji staff da se dovede community malo u red.Takodje moram reci da puno lika imaju autokliker na skywars gamemodu,samo sto stave ogranicen cps 10 i Consola ne primecuje ni ne upozorava.Mislim da bi trebalo jos nesto da se doda na roleplay gamemodu kako bi doslo jos novih igraca.Toliko od mene nadam se da ce neko procitati sve.

Decko sve lepo objasnio

[quote=“Lukica01” post=155898]Pozdrav.Hteo bih porazgovarati malo o community servera.Znaci krenimo od ponasanja.Odem na skywars odigram partiju pobedim napisem gg,a igrac kog sam ubio napise mars u picku materinu.Zatim me taj isti igrac narednih 5 rundi targetuje i ne uspeva da ubije i pritom se jos bahatije ponasa.Zatim dodjemo na factions.Previse nakurcenih likova.Nece pomoci novim igracima,samo trepaju psuju vredjaju reklamiraju znaci gadi mi se chat.Dodjimo na prison.Svaki drugi igrac scammer.Danas dodjem dogovorim se sa likom dam mu 100k on kaze i onako ti ne trebaju i ode samo.Msm ejjj gde ti je mozak da tako nesto uradis znaci ja ne mogu da verujem kakva deca igraju ovo.Isto tako i skypvp kao i skywars sve neka vredjanja Ez kidu pao si itd…Znaci bilo bi bolje da se vece kazne daju za psovanje itd…Da bude stroziji staff da se dovede community malo u red.Takodje moram reci da puno lika imaju autokliker na skywars gamemodu,samo sto stave ogranicen cps 10 i Consola ne primecuje ni ne upozorava.Mislim da bi trebalo jos nesto da se doda na roleplay gamemodu kako bi doslo jos novih igraca.Toliko od mene nadam se da ce neko procitati sve.

__ :)[/quote]

Decko sve lepo objasnio

Pa ozbiljno, za skywars je poptuno istina. Tako me jedan puko sa punch 1 bow i kaze ez ja sa se vratio na ostrvo sa perlom ( dok sam padao u void ) i onda ga ubijem on kaze da sam ja iskoristio neki bug jer me nije ubio i da ce me prijaviti na forum -.- i psovao mi je u msg.
I na factions, posto sam ja u Gusari barem 5 puta dnevno mi neko salje tp sa nickom DreamGamers__ a on ima nick DreamGamers_ ili kad je imao nick afk tako je jos neko stavio nick afk pa mi poslao tp. I za IG svaki dan ima neko ko ga prodaje za 250,000 a stavio je cave spider/zombie spawner sa imenom Iron Golem Spawner na /ah.

Samo bih voleo da se vrate stara vremena da pokazemo kako se igralo nekada ovim novim igracima ili slobodno mogu reci deci.

Pa I ranije je bilo “ez” ali ne kako Sto je trenutno

Sent from my Lenovo A3500-FL using Tapatalk

Ranije je bilo eZ slazem se.Ali ranije ti svaki drugi igrac kaze gg svaka cast momak.A danas svaki drugi igrac te opsuje targetuje ovo ono to ocu da kazem shvatas.I mnogo bolje ekipa je bila ranije :smiley:

[quote=“GereksizMert_V2” post=155924]Pa ozbiljno, za skywars je poptuno istina. Tako me jedan puko sa punch 1 bow i kaze ez ja sa se vratio na ostrvo sa perlom ( dok sam padao u void ) i onda ga ubijem on kaze da sam ja iskoristio neki bug jer me nije ubio i da ce me prijaviti na forum -.- i psovao mi je u msg.
I na factions, posto sam ja u Gusari barem 5 puta dnevno mi neko salje tp sa nickom DreamGamers__ a on ima nick DreamGamers_ ili kad je imao nick afk tako je jos neko stavio nick afk pa mi poslao tp. I za IG svaki dan ima neko ko ga prodaje za 250,000 a stavio je cave spider/zombie spawner sa imenom Iron Golem Spawner na /ah.[/quote]To ako si tolko corav nebi primetio da nije ig

Sent from my Lenovo A3500-FL using Tapatalk

Ne razumes poentu sto je on to napisao.Nije rekao da bih se zalio nego je rekao kako su igraci postali pohlepni za parama na los nacin razumes.Ne moze lepo skupit nego mora na prljav i pokvaren nacin zaraditi novac na serveru i posle se kurcit.Verujem da je to hteo da kaze :slight_smile: Procitaj opet pa ces shvatit.

Sazem se u potpunosti.
Cist primer cu dati juce igram sw on svom ostrvu ja na centru u full iron s1 mac 5 eperli 10 gapplea, ima skoro full iron armor i kb slime. Portam se ja mu dam 3 hita on me slime udari ja krenem da letim bacim eprlu dase vratim nazad. Lik me psuje kaze da sam citer… I da consola ne radi koliko sam shvatio na foru koliko brzo dostize svoj cps a ne broj cps-a. Pa juce je konzola banovala 3-4 igraca zbog klikera.
Sledece sto sam hteo je da se uvede kazna to targetonje na pocetku partije. Cist primer Dusycat lik iz cista mira kada me god vidi odma na mne, tako i ALEKSA_DMD(EnderGamerYT), jos kada ga ubije lik me vredja???

Послато са LG-H220 уз помоћ Тапатока

Kad kidovi kazu L i ez a ne znaje sta znacu samo te nerviraju…

eZ L kid

/ignore
/report
Community je loš kada su igrači vrlo toksični a StaffTeam neće da ih kažnjava, a StaffTim ih kažnjava jer postoji Forum i Prijava Igrača.

Captain samo sa komandom resava pos’o xD