CheatEngine i zašto ne koristiti?

Nema mjesta za cjelu listu.

[quote=“Manic12” post=208343]Pozdrav svima,

Vidim da se ovih dana baš proširila priča o mogućnosti korišćenja CheatEngine programa i modifikovanja reach-a, knockback-a, speed-a, itd…
Želim da obavestim sve da ne skidaju i čak ni ne testiraju, jer ukoliko ih neko prijavi i utvrdimo da su koristili ili članovi SC Tim-a vide da koristite, dobijate trajni ban na tom nalogu, a pored toga dobijate i MAC ban…

I da se ne varate da se MAC ban briše na GR-u, MAC ban stoji sve dok vam Batica ili ja ne sklonimo, mada se uglavnom ja bavim ovakvim stvarima, on je kodirao taj deo! Igrajte pošteno, nemojte da kršite pravila i prijavljujte druge koji to rade! Za GR ćemo verovatno da sredimo to, ali eto upozorenja, jer nemamo nameru da se sažalimo na ljude koji pljuju po našoj mreži tako što koriste i rade zabranjene stvari!

Za sada ima desetak banovanih, evo premijerno iz baze!

Vaš SC Tim![/quote]
Је л ја то видим негде Jetiona¿

[quote=“ITz_Bane_x3” post=231455][quote=“Manic12” post=208343]Pozdrav svima,

Vidim da se ovih dana baš proširila priča o mogućnosti korišćenja CheatEngine programa i modifikovanja reach-a, knockback-a, speed-a, itd…
Želim da obavestim sve da ne skidaju i čak ni ne testiraju, jer ukoliko ih neko prijavi i utvrdimo da su koristili ili članovi SC Tim-a vide da koristite, dobijate trajni ban na tom nalogu, a pored toga dobijate i MAC ban…

I da se ne varate da se MAC ban briše na GR-u, MAC ban stoji sve dok vam Batica ili ja ne sklonimo, mada se uglavnom ja bavim ovakvim stvarima, on je kodirao taj deo! Igrajte pošteno, nemojte da kršite pravila i prijavljujte druge koji to rade! Za GR ćemo verovatno da sredimo to, ali eto upozorenja, jer nemamo nameru da se sažalimo na ljude koji pljuju po našoj mreži tako što koriste i rade zabranjene stvari!

Vaš SC Tim![/quote]
Је л ја то видим негде Jetiona¿[/quote]Tu je

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

[quote=“Taakachavv” post=231459][quote=“ITz_Bane_x3” post=231455][quote=“Manic12” post=208343]Pozdrav svima,

Vaš SC Tim![/quote]
Је л ја то видим негде Jetiona¿[/quote]Tu je

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk[/quote]

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAH

Pozdrav svima, evo sada već u listi ima preko 200 MAC bana. Još jednom apelujemo da ne koristite CheatEngine i druga nedozovljena sredstva jer ćete biti uhvaćeni i kažnjeni najstrožom kaznom, a to je MAC ban u trajanju od 30 dana, a nakon toga ukoliko nastavite trajnim MAC banom!

Da ne mislite da lažemo i blefiramo, evo neke sličice novije iz baze MAC banovanih!

Ne pokušavamo da se pravimo nešto jaki i pametni, kao što deo uvek misli, ali trebate imati u vidu da nam je važno da na serveru bude stanje takvo da može da se normalno igra bez da bilo ko zbog svoje dosade ili nezadovoljstva koristi nedozvoljena sredsta i krši druga neka pravila.

Ukoliko niste pročitali post sa FB-a, staviću i ovde, neka se nađe.

[i]"Na netu kruže priče kako se pojavio neki SC AntiCheat ByPass i slično. Preporučujemo svim igračima da se drže normalne igre, kako bi pre svega zaštitili svoj računar od virusa koji se mogu naći u neverifikovanim programima koje skidate sa neta i koje su izradila nepoznata lica!

Pored toga ukoliko igrate često na SC-u i skinete neki od ovih programa rizikujete da vam budu pokradeni podaci, kao što su nick i lozinka naloga na SERB-u i izgubite vredne stvari, poene, itd…

Mi redovno radimo na ažuriranju i poboljšanju zaštite za naš AntiCheat tako da će svako korišćenje nedozvoljenih sredstava rezultirati MAC banom, a sa tim postajete deo crne liste SC-a i bilo gde da se pojavite na našoj mreži bićete udaljeni!

Hvala na razumevanju,
Vaš SC Tim!"[/i]

Vaš SC Tim! :slight_smile:

Manicu , shvati , propao je server

Ne komentarišem komentare nebitnih lažnih naloga.

Mac ban od 30d nista ne znaci…

[quote=“karkusovv” post=237497]Mac ban od 30d nista ne znaci…[/quote]Trebaju perm mac banovati za ce

Ne komentarišem komentare nebitnih lažnih naloga.[/quote]
kome treba tvoj komentar? unistio si sedmice i sedmice truda i rada igracima i boli te K 1 T 4

Ne komentarišem komentare nebitnih lažnih naloga.[/quote]HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA pa u pravu je, a to što tebe istina boli nas je briga

Па што ми би рекли Хрвати коментарирао си, џаба гг

Dzaba svi ovi ManicBanovi kad ce svi igraci dobiti opet unban, i opet isto raditi!!! POZDRAVKO

E ovo se zove Vlasnik Servera!
Ne dopustaj da te napadaju!!!
Samo uzvratis jos jace!!! Ggggg

Pa šta očekivati od današnje generacije koja prati Janka i Baku,sigurno ništa dobro.Ti likovi koji imaju CE očito ili ne kontaju neke stvari ili nemaju mozga, grubo rečeno.Alo,ceo dan provodite na serb craft,oči vam se zalepile za monitor,rušite zajednicu koja postoji skoro 10 godina,znate da ništa nećete postići time,ali opet trošite ceo dan na nečemu što nema veze sa vezom,meni je iskreno žao takvih likova.Ako zatvore serb,šta ćete onda?Onda ćete igrati sigurno pišljivi fortnite,za bolje i niste.Aj malo neka razmisle ti likovi što koriste CE,šta imaju od toga??Pa znaš kad bih ja igrao neku igru i da konstantno provodim 24h da bih nekome naudio igru.Sami sebe upropašćavaju,a ne druge.Debilizam prve klase,verovatno će obrisati poruku ili će me hejtati,navalite.

Хејтоваће само будала која то стварно ради

Ja gledam Bane Games najbolji youtuber na svetu zasluzuje vise podrske!

Хвала, хвала!

manicu, evo pitanja do tebe samo:
Kad cete popraviti Cheat Engine?
I kad planirate uraditi sastanak sa igracima povodom ovoga?

[quote=“SpartanFTW” post=238146]manicu, evo pitanja do tebe samo:
Kad cete popraviti Cheat Engine?
I kad planirate uraditi sastanak sa igracima povodom ovoga?[/quote]
Uskoro pravimo sastanak!