Ja imam samo jednu stvar da kazem osecam se ponizeno -_- .Kad su mi svi rekli u msg na skypvp primaju samo 4 moda odma sam znao da nisam uspeo.Razocaran sam u SC tim a i u sebe.
[quote=“SerbianCreed” post=115864]Ja imam samo jednu stvar da kazem osecam se ponizeno -_- .Kad su mi svi rekli u msg na skypvp primaju samo 4 moda odma sam znao da nisam uspeo.Razocaran sam u SC tim a i u sebe.[/quote]4 moda? Koliko ja znam da smo fino napisali u temi da je neograničeno koliko ćemo pozvati vas na razgovor 
Da ti kažem da sam vecerao sa svemircima bil mi vjerovao?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
[quote=“CREEPER1BLOW” post=115865][quote=“SerbianCreed” post=115864]Ja imam samo jednu stvar da kazem osecam se ponizeno -_- .Kad su mi svi rekli u msg na skypvp primaju samo 4 moda odma sam znao da nisam uspeo.Razocaran sam u SC tim a i u sebe.[/quote]4 moda? Koliko ja znam da smo fino napisali u temi da je neograničeno koliko ćemo pozvati vas na razgovor 
Da ti kažem da sam vecerao sa svemircima bil mi vjerovao?
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk[/quote]Znamo da večeras sa njima svake noci 
Послато са ZTE BLADE A310 уз помоћ Тапатока
Biće ovo zanimljivo.
Samo ne znam kakvu su potrebu imali mene da spominju u njihovim prepirkama ali ok.
[quote=“Martin_Br” post=115897]Samo ne znam kakvu su potrebu imali mene da spominju u njihovim prepirkama ali ok.[/quote]Za svadju uvek je potrebno više ljudi
Kad nisu bili konkursi
Nije bilo svadja
Znalo se 1 mod/2 vlasnika i teraj…

Nisi trebao da govoris da si dobio mail jer pokreces svadju jer si znao da ce te neko napasti…
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Ev0ov2 za moda!!!
Kao 1. Ja sam Vikiju cestitao za drugi krug jer mi je jedan od najj frendova koje sam upoznao na serbu, onda i Gospleu sa cestitao sinoc, Martin nisam znao da prosao dalje u drugi krug, a i necu ga spominjati jer vidim da to on ne zeli.
Kao 2. Ja tebe nisam pljuvao
samo sam iskazao svoje misljenje al evo posto vidim da si ipak i bio upravu da nismo to trebali uraditi izvinicuti se 
I kao 3. Nemoj pls ovo pretvoriti u rat kao sto su uradili Cmarija Seselj i Vanimy mada nismo ni toliko poznati al dobro, srecno ti bilo u drugom krugu
Samo jako!
Hoce hoce, no sto ce
Hahahahhahahahahhahhhhah kakav bog brate
Necu opustenooo to moze samo Marij,niti mi je to cilj
Oke bakisa, necu se mesat u ovu frku jer nisam takav
Ti kako hoces :P. Nisam nist lose uradio sto nisam trebao e sad dalja je tvoj odluka.
Pod 1.To sto tebe neko smatra na pogresan nacin to ne znaci da on nije zreo vec je to samo njegovo misljene
Pod 2.Ovo sto si napisao svaka cast Martin_Br na dobrom response i ostalim navedenim to sto su ti oni cestitali je njihovo misljenje i kultura to ne znaci da sad ovi koji su ti rekli ne zasluzujes moda su djubrad(metafora)
Pod 3.Naravno da nisu trebali da te vredjaju,ako si zreo ignorisaces ili prosto ignore igraca i blockas ga 
Pod 4.To je to ovo je moje misljenje o tvojim greskama u temi ti mozes misliti o mom misljenju kao vredjanju sta god mislio u redu je
imas pravo da mislis.
Pod 1.To sto tebe neko smatra na pogresan nacin to ne znaci da on nije zreo vec je to samo njegovo misljene
Pod 2.Ovo sto si napisao svaka cast Martin_Br na dobrom response i ostalim navedenim to sto su ti oni cestitali je njihovo misljenje i kultura to ne znaci
da sad ovi koji su ti rekli ne zasluzujes moda su djubrad.
Pod 3.Naravno da nisu trebali da te vredjaju,ako si zreo ignorisaces ili prosto ignore igraca i blockas ga 
Pod 4.To je to ovo je moje misljenje o tvojim greskama u temi ti mozes misliti o mom odgovoru ko vredjanju da te ne bude briga sta god mislio
imas pravo da mislis.
2017 june World War II has begun.
2017 July 27 Civil-Moderator started a war.
2017 July 31 - New
moderators
2017 July 30 - SERB-CRAFT™ Lost there players.Because of the Civil war.
2018 - Serb-Craft was claimed
[quote=“Odd” post=116006]2017 june World War II has begun.
2017 July 31 - New
moderators
Послато са ZTE BLADE A310 уз помоћ Тапатока[/quote]
-yep
[quote=“lilly002” post=116008][quote=“Odd” post=116006]2017 june World War II has begun.
2017 July 31 - New
moderators
Послато са ZTE BLADE A310 уз помоћ Тапатока[/quote]
-yep[/quote]Ovu temu su pretvorili u ratište.Mogli su ovo sve da rese prenk ts3 ili na serveru.Verovatno Manic i Batica pogledali ovu temu.CaptainWolfz izblamirao si se!
Bas me zanima dokle ce oni izdrzati da rade poslove po srw-u. Uskoro se blizi…s…(ahh necu sa spominjem to) pa ce shvatiti da nije trebalo da rade ovo.
Mislim na nove moderatore( neke od njih, ne sve)