Bug sa claimom

'Vece

Prije 6 sati i nesto manje minuta (17:00) odlucili smo nasu staru fakciju “SpikiKokaBlitva” da neutralizujemo i otvorimo novu sa nazivom “SKBreunion”. Prije nego smo pokikali sve clanove iz tada trenutne fakcije mi smo unclaim citavu bazu, poslje toga smo kreirali novu i ponovo je claim. Nesto kasnije, nisam bio tu pa ne znam sta se tacno desilo u detalje ali su mi jarani iz fakcije rekli da je bio restart servera i da poslje toga stari claim fakcije se vratio, a onaj novi claim od nase nove i sada trenutne fakcije nije vise tu.

Zahtjevam da nam se pomogne, da obrisemo nekako taj stari claim i da postavimo novi tj. sadasnji claim jer mi smo probali overclaim ali sistem nalaze kako je ta nasa prijasnja fakcija “jaca” od nase trenutne i ne znam kojim povodom nam to izbacuje jer u staroj fakciji bukvalno nista nije ostalo sem 400k i 2 clana, dok nasa trenutna i nova fakcija broji 6 clanova i oko 1 milion u sefu.

Srdacan pozdrav,

Naravno, najmanji problem da se to resi, ja cu biti tu oko 12 veceras pa mi ostavi nick nekog ko ce biti tu tada da ga kontaktiram da sredimo

Bicu ja tu, ja sam glavni lider fakcije.

Cekao sam te juce do 1:30 i nisi bila tu. U koliko ti odgovara danas da rijesimo to?

Reseno