Bruka i greska nevidjena

Greska u pisanju!

Listam donacijama i vidim gresku, koja nikako ne bi trebala da postoji, ali eto postoji!

Stavili ste autonomnu pokrajinu Kosovo i Metohiju pod drzavom! Podsecam vas na sastavljeni ugovor kojem se NE priznaje nezavnisnost autonomne pokrajine Kosovo! Gledam i sramota me je sta gledam! Onaj koji je stvorio naziv Serb-Craft bi pre svih trebao vrlo dobro da zna da Kosovo nije drzava, niti ce ikada biti! Kosovo je srce Srbije!

Molim vas da ispravite ovu gresku!

Poštovani,

Sudeći da imamo dosta igrača sa područja Kosova i Metohije koji igraju na našem serveru i žele da pomognu serveru donacijom, ovo je jedini način kako to mogu da urade. Verujem da ste nezadovoljni zbog političke situacije u zemlji, međutim moramo da mislimo na ljude pre svega.

Batica, onaj koji je stvorio SERB-CRAFT.

Pozdrav,

Ne bavimo se politikom, niti ćemo bilo koju temu o njoj dovoditi na naš server, a savetujemo i vama da to ne radite. Kosovo i Metohija je navedeno na tabeli, jer se na toj teritoriji pojavio mobilni operater Ipko, koji koristi veliki broj ljudi koji dolazi odatle. Kako bismo omogućili donacije serveru od strane tog operatera, morali smo ga dodati na listu, jer kompanija preko koje se kreću SMS uplate, poznata kao i Fortumo, takođe navodi KiM kao zasebnu državu, te ukoliko imate neke primedbe ovog tipa, moraćete njima direktno da se obratite: Help & Support - Fortumo.com