Bojan123 me pitao dali ocu da mu ocenim kucu da se tp do njega i on me je skemao i bacio sa neke platforme i ubio a imao sm full netherite armor i netheriite stvari sve enchentano dali mozete da mi pomognete

1. Bojan123 me pitao dali ocu da mu ocenim kucu da se tp do njega i on me je skemao i bacio sa neke platforme i ubio a imao sm full netherite armor i netheriite stvari sve enchentano

NPC lord je on ogromni

Dobro vece @Aleksej_Aki,

jako mi je zao sto ti se to desilo, ali moras da se pomiris sa cinjenicom da stvari neces dobiti nazad. Ovaj server, msm ovaj svet je veoma zlocest, i ljudi ce uvek pokusati da te skini su trona. Ti moras ostati jak i da ne odustajes nikad!

Ima i jedan citat, “And when You become a diamond, you’ll see why life had to pressure you”, onda imamo i iz Biblije: Romans 5:3-5 . “Not only that, but we rejoice in our sufferings, knowing that suffering produces endurance and endurance produces character, and character produces hope and hope does not put us to shame, because God’s love has been poured into our hearts through the Holy Spirit who has been given to us.”

Ne mora samo da bude Biblija, moze i Quran: I was convinced by the ayah that says: “You may dislike something although it is good for you, or like something, although it is bad for you” – Qur’an (2:216)

Ali na kraju svega ti moras ukapirati da je ovaj scam za tvoje dobro, mozda je ovo znak od Boga da prestanes da igras majnkraft, mozda i nije…

Pazi ja cu ti pomoci da dobijes svoje stvari, ja cu te nauciti kako da se boris i budes jak. Naucicu te kako da pobedis Bojana jednom za svagda! Samo mi se javi na discord .deky.

Sada ti zelim laku noc i puno srece u zivotu. Do sledeceg vidjenja.

Tvoj dobri prijatelj,
deky

5 Likes

Skemo je nekog za rank isto

Sledeci put kad se tpas kod bilo koga ostavi sve stvari u chest.

Veliki pozdrav Aleksej Aki, kao neko ko ima ovaj problem zamolio bi vas da se javite na discord SERB-CRAFT nadleznim sluzbama, verujem da bi gospodin Hezonja pomogao sto se ovoga tice, veliki pozdrav za vas mlada nado serba <3

1 Like