Ban za nedozvoljena sredstva !

Nick u igri: Supreme_
Server: Global
Razlog bana: Nedozvoljena Sredstva
Trajanje bana: Trajno
IP ban: Ne znam
Vlasnik/Moderator koji vas je banovao: Janni_XD ili TheDulix ( ali mislim da je Janni jer je on odrzavao turnir )
Vreme bana: Pre 20 min (16.5.2020 10:00)
Zašto mislite da treba da dobijete unban: Jer kao 1. Ne koristim nista cak ni netlimiter niti ista slicno za net a kamoli neki cheat za " reach ". Kao 2. Dobio sam bez SS-a, posle toga dodjem TS Janni mi kaze necemo te SS jer si mozda izbrisao cheat sto pokazuje da lik ne zna da SS i ne zna da koristi programe za SS. Kao 3. Sta god sam rekao Janni na ts on mi nista nije odg na temu mog pitanje nego je samo govorio vidimo se za mesec dana i da zna da hackujem i da ne treba SS. Kao 4. Ima tolko likova koji chituju a niko ih nece ban jer su im modovi team. Znaci brate stvarno nije u redu da dobijem ban bez SS-a samo zatosto Janni ne zna pvp i misli da hackujem.

Dovoljno sam dugo moderator i dovoljno dugo imam iskustva PvP-om da znam ko je legit, a ko ne. U ovom slucaju SS mi nije bio potreban da dokazem da nisi legit kad se sve videlo tokom turnira i od prijava igraca za tebe sa razlogom: nedozvoljena sredstva. A za ostale koji krse pravila ne brini, mi smo tu da pazimo na njih.
Zahtev za UnMac odbijen. Sve ti je receno na TS i ako to nisi rekao u temi a imas i kratak odgovor tu.
Lock.