Ban Delifuta Banovan bez razloga

Vaš nick:Delifuta
Server: Podserver/Global/TS3/Discord
Razlog bana:Ne znam ni ja pise anticheat 2 meseca a igrao sam kit pvp i presao u roleplay i opet se vratio u kit pvp zivota mi ne znam nista ja
Trajanje bana: Temp/Perm 3 meseca okruglo
Vreme bana: 15/07/2023 - 06:06
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan:Nisam koristio nista samo sam banovan od jednom, naravno, mozte da me ss-ate

Pozdrav

Koliko se tiketa diglo oko ovog slučaja sve kontaš false ban, al ustvari nije ni blizu što je smješno.
Nakon pregleda podataka od anticheat-a mogu reći da je anticheat odradio ovdje svoj posao odlično. Ili si ti izgleda slučajno upalio speed ili nešto, ali odradio si svoje u tom trenutku.

  • Dobio si ban za speed i to u pola veći speed od primjerenog nego što si trebao da imaš. Izgleda da si i ti itekako upoznat da je to potencijalni bio problem jer si u svom drugom tiketu upravo to naveo i da je razlog kit koji dobijaš. A da naznačim čisto da u prvom tiketu nijednom nismo naglasili za šta si banovan, već si sam pogodio u sljedećem. Ali ajde možemo to da gledamo kao pustu slučajnost.
    Flash kit nema nikakve veze sa provjerom za koju si ti uhvaćen.

Neke dodatne informacije

  • Provjerama anticheat-a ti si izgleda serveru slao da imaš 0 pinga. Jedino ako si u francuskoj i spavaš pored naših mašina onda je moguće. Ili si jednostavno slučajno upalio ping spoof koji posjeduju i čitevi, ali i sporedni programi. Opet nije ni to bitno, koliko je bitno što si ti sigurno upalio u ovom slučaju speed hack.
  • Šalješ svoje kolege sa RolePlay-a na tikete koji navode da samo igraš Roleplay, a ti dobio ban na KitPvP. Malo ne ide

Na kraju krajeva, pogodio si. Dobio si ban za Speed i ban ostaje jer je itekako validan jer si stvarno pretjerao sa modifikacijom.

Zahtjev za unban se odbija.
Nadamo se da ubuduće nećeš uopšte ulaziti sa nedozvoljenim klijentima