AUOtaku Skamercina raspala klempa u akciji

vako mi smo se trade za eff6 da mu dam na sp 20 enc 30 gap 5 s5 i 5 p4 ja sam mu dao pola medjutim on se zakuno u boga da me nece skam i na kraju je ispalo skam evo vidite slike ovakve toxicne kancerske kidove volim <3 :slight_smile:

Scam je dozvoljen buraz

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Ono kad se kunes u boga za p4 armor u minecraftu

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk

“Zakuni se u Boga”
Mislis da kad to kazu nece da te scammaju?
Zato ja nikad ne dajem prvi…

Zato su deca pocela da igraju ovde jer mogu da scamuju svako budalu. Pitam se kako scamuju u rl ahaha

[quote=“aersonal” post=226723]vako mi smo se trade za eff6 da mu dam na sp 20 enc 30 gap 5 s5 i 5 p4 ja sam mu dao pola medjutim on se zakuno u boga da me nece skam i na kraju je ispalo skam evo vidite slike ovakve toxicne kancerske kidove volim <3 :slight_smile:

https://imgur.com/a/OkKkGUH[/quote]

Places za iteme

Obz

[quote=“RaptinLord” post=226724]Scam je dozvoljen buraz

Sent from my EML-L29 using Tapatalk[/quote]
Pa da scam dozvoljen imao velik iq i skamo ga.

Poradi na iq

Kako ti pricas nekome da popravi iq a ti ne znas da pises?

[quote=“Taakachavv” post=226749]Kako ti pricas nekome da popravi iq a ti ne znas da pises?

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk[/quote]To se zove debilizam dragi moj prijatelju

“Kunem se u boga”
Toe taj mozgo jeb

Lik ne razume da taj scammer mozda ni nije vernik i da mu Bog nista ni ne znaci…

[quote=“Taakachavv” post=226749]Kako ti pricas nekome da popravi iq a ti ne znas da pises?

Sent from my SM-J600FN using Tapatalk[/quote]

De de skupljaj poruke na forumu samo nez sta dobija kad imas rank ali ok. De nabaci jos 2 ili 3 komentara ae ae

Jadno

Nauci pisati pa onda mi nesto reci

Skemovanje je dozvoljeno.
Lock