Vaš nick:akinfenwa
Server: Podserver/Global/TS3/Discord
Razlog bana:xray
Trajanje bana: Temp/Perm/MAC
Vreme bana:sada
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan:luckymine event i kopam i skoro pred kraj eventa ja dobijem ban navodno za xray i isto tako je neki igrač bez dokaza i bilo cega rekao da ja xray-am i dobio sam ban naravno sada znam da necu dobiti unban jer mene modovi nisu u zivotu unbanali ali eto zelim unban bmk obrisite mi nagrade iz ovoga eventa i tjt
dao sam coveku nalog pre 2 dana, vec je banovan majko mila.
Kao nadzor eventa i spectator, video sam te licno da si zadnja dva bureta uzastopno nasao i kopao prema njima direktno. Prethodna dva su te videle druge kolege, a isto tako si direktno prema njima isao, prema njihovim navodima.
Zao mi je sto nisam snimao ali posto verovatno kako vi kazete pratili ste me ceo event e da znate da sam ja samo par berela našao jer ih je neko drugi već našao da znate zadnji berel sam išao gde je iskopano i krenuo sam da kopam ka gore i video sam berl i bilo je vise sreće drugi put em sto niste vrv ceo event mene samo pratili i to em sto nisam nista koristio na ovo serveru nisam imao sreće otkad igram i kad dobijem neku sreću da nadjem nesto malo u ovoj igrici ja dobijem ban
Pozdrav,
Zahtjev za unban se odbija.
Na eventu si isao doslovno od chesta do chesta te si u inv imao iteme od 10 razlicitih chesta.
Banovan si uz konzultaciju ostalih moderatora.