[Admin]Sir_Blaze

-Ime i prezime: Ivan Zdravkovic

 • Nick na serveru: Sir_Blaze
 • Datum rođenja: 10/07/1998
 • Kod nas igrate koliko (ne lažirajte podatak): oko 1 god :slight_smile:
 • Žašto baš vi kao admin: Iskusan admin
 • Iskoristićete ga za: pomaganje Admin timu i igracima
 • Iskustvo u Minecraft-u: oko 1-2 godine neznam tacno :slight_smile:
 • Napišite nešto o sebi: Ja bih admina na sruvivalu ako moze posto ne igram na rp :slight_smile:
  -Da li ste ikada bili nekada admin na nekom serveru[ne lažirajte podatak]: bio sam na serb-craft alphy , a na bety sam bio owner
  -Koliko dugo ste bili admin[ako ste na nekom serveru pre bili admin]: oko 1 god
  -Najkorisnije komande za admina po vama su: //wand, /unban,/ban,/banip,/mute,/jail,/kick,/gm,/fly,/kill,/more,/tp,/tphere…

E ovako.Nisam siguran da l’ si aktivan na serveru ali svoje da cu staviti u zagradu jer je kao “malo da” (da).

I brate sto niko nije aktivan na www.serb-craft.com ? Niko neodgovara na teme:za [ADMINA]veljkoking, Kaladont i Konkurs za Admina B_Bone98.

Ja odgovaram! Ivcha , govoris nesto za B_Bone , ali ni ti nisi nista bolji , trenutno si aktivan , ali si sa 27 poruka , po meni NOVAJLIJA ! , to sto ti pise Clan ne znaci da mozes drugima govoriti da su novajlije i da se pravis da si SICILIJANSKA MAFIJA :smiley: Da ne duzim , nemoj da se ljutis , ali : NE ! :slight_smile:

A i nema admina na survivalu …

Ivcha , imas malo “da” od mene

Pa bas zato sto nema na survivalu admin … a ja sam igrao na serbu ali napravio sam pauzu pa zato mi pise novajlija :stuck_out_tongue:

Ivcha…Nemozes ti da pravis pauzu :stuck_out_tongue: .Evo primera:Ja od kad igram na serb-craft-u ja nikad nisam napravio pauzu vise od nedelju dana nego samo jedan dan najvise…Molim budi aktivniji ali dao sam ti (da)

Od mene imas NE jer te ne vidjam na serveru,a na forumu nisi bas aktivan sorry mozda drugi put :smiley:

Poštovani,
Hvala Vam što se konkurisali za mesto Admina na našem Rol3Play serveru! Izvinjavamo se, ali komisija koju smo oformili nije saglasna da Vi sa trenutno navedenim informacijama i komentarima ostalih igrača dobijete taj rank! Hvala Vam još jednom, budite aktivni kod nas, nemojte da vam jedna odluka pokvari igru!
Vaš SERB-Community!