[Admin] Dj3RA

-Ime i prezime: Nemanja jerkovic

 • Nick na serveru: Dj3RA
 • Datum rođenja: 04.07.1998
 • Kod nas igrate koliko (ne lažirajte podatak): igram jos od pretprosle mape
 • Žašto baš vi kao admin: Voleo bih da postanem admin da pomazem drugim igracima i ostalim adminima/ownerima ako je potrebno
 • Iskoristićete ga za:POmaganje drugim igracima
 • Iskustvo u Minecraft-u: Igrao sam i na prethodnom rol3play-u na serbcraftu, imam admina na engleskom serveru BoxheadCraft, imam svoj server SuboticaCraft ,imao vip-a na MetaCraft
 • Napišite nešto o sebi: Ja sam iz subotice, idem u osmi razred sa MaDaFaKa Ak1 Canic i spooginator.Mislim da sam dovoljno dobar da postanem admin, ali to neodlucujem ja :smiley:
  -Da li ste ikada bili nekada admin na nekom serveru[ne lažirajte podatak] kao sto sam rekao imam admina na engleskom serveru BoxheadCraft, imam svoj server SuboticaCraft ,imao vip-a na MetaCraft :smiley:
  -Koliko dugo ste bili admin[ako ste na nekom serveru pre bili admin]: oko 3 meseca vec
  -Najkorisnije komande za admina po vama su: /v ako mislite da neki igrac ima neki hack, /invsee takodje

od mene veliko DA

Videcu za svoj odgovor jer nisi aktivan na forumu, da jesi bilo bi DA a sad sam izmedju DA i NE…Sutra cu ti ostaviti poruku!

wtf? banovan sam, hteo sam samo pitati alcatraza da vidi ovo i onda kao zbog reklamiranja.

Ok, neka je i hteo sam da najavim da cu sledece nedelje biti ceo dan na forumu i serveru bar 30 min!

Ja te nisam banovao banovala te je Consola !!

Ja te nevidjam na serveru a ni na forumu tako da se dvoumim,i jos posto ce te verovatno odbiti uplati rank kao sto bi manic rekao:Plati pa se klati “nije” skupo :slight_smile: :slight_smile:

Znam da je konzola ali samo kazem zasto sam banovan

Dj3ro imas unban sekciju pa tamo pitaj zasto si banovan.Budi malo aktivniji na forumu i na serveru.Necu da glasam zato sto sam se i ja prijavio za admina tako da bude fer.

Poštovani,
Hvala Vam što se konkurisali za mesto Admina na našem Rol3Play serveru! Izvinjavamo se, ali komisija koju smo oformili nije saglasna da Vi sa trenutno navedenim informacijama i komentarima ostalih igrača dobijete taj rank! Hvala Vam još jednom, budite aktivni kod nas, nemojte da vam jedna odluka pokvari igru!
Vaš SERB-Community!

DODATAK: Admin treba da čuva server na kome je admina a ne da na drugom traži admina.