[Admin]Davidkralj

-Ime i prezime:David Krtinic

 • Nick na serveru:Davidkralj
 • Datum rođenja:8.6.2001
 • Kod nas igrate koliko (ne lažirajte podatak):Jos pre 2 roleplay mape.A koliko na serbu igram to neznam tacno ali igram dugo.
 • Žašto baš vi kao admin:Zato sto sam aktivan,pomagacu drugima,banovacu one koji budu hackovali,mutovacu one koji budu vredjali ili spamovali.
 • Iskoristićete ga za:Pa pomagacu drugima koliko mogu.Davacu savete onima koji su novi na serveru.
 • Iskustvo u Minecraft-u:Znam sve uglavnom.Znam sve kako se kraftuje mozda 2-3 itema neznam (ali to se nadje na wiki :D)
 • Napišite nešto o sebi:Volim da igram kosarku,da se zezam…
  -Da li ste ikada bili nekada admin na nekom serveru[ne lažirajte podatak]:Da jesam na Balkan-Gamers
  -Koliko dugo ste bili admin[ako ste na nekom serveru pre bili admin]: 2 meseca
  -Najkorisnije komande za admina po vama su: /mute , /ban, /kick.

Pa dobices od mene jedno malo [da] jer si napomenuo da tvoja kuca mora da bude lepa…Nije uredu to bolje da ste stavili konkurs za Admin-a i konkurs za gm-1…

Ne,zao mi je , davide nisi cest na serveru,a ni na forumu nisi neki. Izvini,ali pokusaj drugi put.

Alexa nisam ja mislio da MORA da bude lepa.Mislio sam da bi bilo dobro da bude lepa posto je tu tacno pored spawna.Al dobro to sam onako pomenuo.Danilo ja sam aktivan na serveru koliko god mogu posto sam u skoli.

Jesi na serveru,pogresio sam , ali na forumu ,grupi i nisi bas :confused:

Bicu,bicu ne brini se ti za mene :smiley:

Davide covek se brine mnogo :smiley:

Da :smiley:

Sry ali ne nisi aktivan

TNTDestroyer ne mozes ti da kazes nekome da nije aktivan kada nije istovremeno na serveru kao i ti.Rekao si mi da dolazis ujutru i uvece.Ja igram popodne a i cak sad sam poceo da dolazim i uvece.Nikad te ne vidim na serveru.

Poštovani,
Hvala Vam što se konkurisali za mesto Admina na našem Rol3Play serveru! Izvinjavamo se, ali komisija koju smo oformili nije saglasna da Vi sa trenutno navedenim informacijama i komentarima ostalih igrača dobijete taj rank! Hvala Vam još jednom, budite aktivni kod nas, nemojte da vam jedna odluka pokvari igru!
Vaš SERB-Community!!!