-220-zahtev-za-unban-

Vaš nick:220
Server:Global
Razlog bana:Ometanje eventa
Trajanje bana: Temp
Vreme bana:13.10.2022 21:00
Zašto mislite da trebate da dobijete UnBan: Ja sam dobijo ban zato sto sam krsio ovo pravilo “Igranje na nalogu koji ne pripada vama za vreme eventa” tacnije nisam ga ja prekrsio vec je drug igrao na mom acc. Ja smatram da trebam da dobijem un ban zato sto nikome nisam kvario igru , a ni event. Ne razumem zasto to spada u ometanje eventa kada nikome ne kvarim igru. Pitao sam jednog od moderatora zbog cega je to kaznjivo on mi je navio primer “mogu ja da dam nekom jako liku svoj acc i ja sam dobijem nagradu” sta ima veze dal taj lik igra na mom ili svom acc i ako igra na svom on moze posle da mi da tu nagradu. Ja nisam dao njemu acc samo za taj turnir da bi mi dobio nagradu vec je on igrao duze vremena (mozete proveriti) na tom acc-u i stalno se prijavljivao za turnire i evente. Takodje nije posteno da za nesto ovako sto ne kvari ljudima igru dajte isto vreme ban kao nekom liku koji koristi ne dozvoljena sretstva. Zahtevam un ban ili skracenje bana !!!

2 Likes

e ovako ja sam adxms , Aka igrac koji je igrao turnir na taj acc i dobio ban . Ja ne znam zasto igrac koji koristi cheat dobije istu kaznu kao ja koji igram turnir na acc koji ja nisam register? Ja ako winam turnir na 220 isto mi je kao da bi ga winao na moj main nikome ne kvarim igru ili sta ? ne znam da li nick odlucuje ko ce win ili pvp skill ??? I stvarno msilim da smo naucili lekciju i da svakom trebate da date drugu sansu da vidite da se to vise nece desiti :wink: Ja se nadam da čemo dobiti unban i dobiti drugu šansu posle svega što smo / sam napravio / li za server :slight_smile:

Pozdrav, Zahtjev za Unban se prihvaća i bićeš Unbanovan. Svakako ubuduće pre prijavljivanja za Event obavezno pročitajte temu da ne bi dolazilo do ovakvih problema. Proveriti ću sa ostatkom tima na dodatnoj provjeri pravila za Evente i da ih se jasno redefiniše.
Temu zaključavam.