Mislim da je najbolji izbor da se vrati 1.12, prvo su problem bili igraci, a onda ima duplo manje igraca na 1.8 PvP, em igraci em clicker, vecina je kukala za 1.8, ali to nije bas najbolji izbor…
Ne… treba da si ostavi i da se pobrine administracija za klikerase. Sto se tice toga da igraca ima malo… to je zbog drugog polugodista svi imaju keceve iz prvog pa im je oduzet komp
Naravno da, hocemo 1.12
Cuti ti nemas pojma
Stvarno je smesno vise , ne znate sta hocete xD
Lepo 10 verzija i reseno
1.12PVP ne tu je regedit i reach za to ne banuje, ovde konzola za kliker banuje…
U pravo je da te sto su kukale za 1.8 sad ih nema…Stvaro ne znaju sta zele…1.12 mozda ce se vratiti ali nisam siguran da za 5 meseci lkupuju pluginove da za tih 5 meseci naprave GR i sve da ide u vodi sve sto su kupovali…Tako da mislim da nece biti 1.12 ali eto…
Najjaci mi je ovaj Dulix, dodje sa role3playa i ostavi zahvalnicu da nemas pojma.
kako to vidim na slici samo jedan napisao i to random nebitan
Ja sa roleplaya? Ja rp ne igram od januara cak i pre.
Lepo Manic napravi jos 1 Test server kao Serb-Craft na kom je 1.12 i vidimo gde ima vise igraca ako ima na tom Test Serveru onda vratimo 1.12 ako ne ostaje 1.8
Ps: Cele sezone trazite 1.8 sad se bunite…
Ne vracaju 1.12 100%
Ne vracaju 1.12 jer su se jako mucile i jos se muce da sklone hackere!Marex-Vriste_Mi_Jajca tako da 1.12 nece biti jer evo bane sta je reko!Da posle GR-a ce consola vise da kaznjava za clicker x-ray sto je dokaz da nece biti 1.12…
Ja vam sad ne bi vratio sami ste trazili 1.8 , sami ste krivi.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
https://serb-craft.com/media/kunena/attachments/14179/Screenshot_20180415-163754.png krao ljudima acc i pw xD
Ziva istina Scamer je to
Gde bas moj komentar da slikas hahhahahahh.
XD
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pa nasao tebe pa mi bilo smesno :side:
[quote=“Jogisa” post=168556]Pa nasao tebe pa mi bilo smesno :side:[/quote] inace roblex mu je rekao
Prije nego sto krenete kukati razmislite dobro! Svi igraci imaju isti hit detection i nikome ne ucitava pola hitova… To znaci da niko nema unfair advantage (osim hackera)
A to za clicker, ja ne razumijem kako vi mozete da znate da neko ima auto clicker, ja do sad nisam naletio ni na 1 igraca sa clickerom.