1.11

Kada ce vec server biti 1.11, moze li mi neki ukratko reci sta je sve dodato u toj verziji i kako to sto je novo radi.

Reci cu ti ja :
-Iron nuggets
-kamile
-enchant na armor i taj armor ne mozes da skines sem da se ubijes
-jos jedan novi mob a to su illagers zli villageri imaju 2 vrste illagera carobnjak i sa sekirom 2
-zatim shulker box to se pravi od shulkera a to je chest koj mozes da nosis a u njega su stvari vrlo zanimljivo i nzm sta je jos ovo je vazno bilo…

Nepotrebne gluposti.

Illageri zive u posebnom mansionu da znas a ovaj carobnjak illager stvara pod koj ti daje damage istvara kao male duhove sa iron swordovima odgledaj na ytu neki snapshoot ;).

Ja koliko sam cuo mozes u šumi naci neki kao zamak. Nisam siguran ali tako sam nacuo.

Martine to sam i rekao u tom manisonu zive illageri…

A za sta sluzi onaj observer

Onda je to to, rekao sam ne znam nista o tome nzm ni kako se zove samo sam cuo kao neki zamak, ali eto istina je.

Kakve koristi to kad vecian igara imam posebne mape osim vanile i survivala :stuck_out_tongue: :side:

Observer je za redstone tehnicare koristi se u mnogo sto sta ali na zalost nisam redstone majstor ali jesam command block…

Survival <3

Nadam se da ti je sve ovo pomoglo i da si se upoznao sa novostima ove verzije,vidite ova verzija nije losa :).Iako je mojang sam bolje radio bez microsofta

Verzija je ekstra meni se samo ne svidja cooldown izmedju hitova i to sto lagaju.

Nisu mogli nista normalno da naprave taj isti Microsoft je unistio Kohi Comunity i mnoge druge.
Taj combat update voli max 2% igraca mc u celom svetu.

[quote=“Aleksa333” post=85490]Reci cu ti ja :
-Iron nuggets
-kamile
-enchant na armor i taj armor ne mozes da skines sem da se ubijes
-jos jedan novi mob a to su illagers zli villageri imaju 2 vrste illagera carobnjak i sa sekirom 2
-zatim shulker box to se pravi od shulkera a to je chest koj mozes da nosis a u njega su stvari vrlo zanimljivo i nzm sta je jos ovo je vazno bilo…[/quote]

Ti vilageri su zloceste zlice.

Ma nek se Microsoft drzi programiranja…Ja sam pojasnio svima sta donosi ova verzija i nadam se da vam je ovo pomoglo :).
P.S djole nzm kako da ih objasnim :wink: